Технополис дари ваучери и мобилни телефони на деца на загинали полицаи

Технополис  дари ваучери  и мобилни телефони на  деца на загинали полицаи

© ТехнополисСъдържание от Технополис. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Търговска верига ТЕХНОПОЛИС дари ваучери на стойност 300 лв. и мобилен телефон на всяко от 159-те деца на загинали полицаи по време на изпълнение на служебния им дълг.


Подаръците в София връчиха вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов и председателят на съвета на директорите на ТЕХНОПОЛИС Тодор Белчев на специално организирано събитие в Киноцентър Бояна.


Инициативата е част от кампания в подкрепа на децата на инвалиди и загинали служители в системата на МВР, в която ТЕХНОПОЛИС участва традиционно вече девета година. Веригата подкрепя кампанията от самото й начало, като тази година събраната сума е 47 700 лв. С предоставените ваучери семействата на загиналите полицаи ще могат да си изберат нужната за дома или за децата техника от всички магазини на ТЕХНОПОЛИС в страната.


В навечерието на коледните празници веригата успя да приобщи към кампанията широк кръг от партньори, с помощта на които да осигури средства за подпомагане на пострадалите.


В дарителската акция се включиха: Либхер Хаузгерете, Горене България, Теси, Би Джи Ар Груп, Индезит къмпани България, Груп СЕБ България, Елдоминвест, Софсток, К и Б Интернешънъл, Сингер България, Еуросток, Иннуендо.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK