Пощенска банка запазва офертата си за жилищни кредити с по-ниски лихви, започващи от 4,60% за първата година

Съдържание от proximitysofia

Пощенска банка обяви удължаване на офертата за жилищни кредити в лева и евро с 2% по-ниска лихва през първата година на кредита. Предложението е валидно за нови жилищни кредити с цел покупка, ремонт, подобрения, строеж и довършване на жилище и цели да отговори на сигналите за раздвижване на ипотечния пазар у нас.


Нивата на лихвите по жилищните и ипотечни кредити започват от 4,60% през първата година на кредита при ползване на допълнителни условия на пакет "Лесен живот", като през останалия период на кредита са в размер на 6,60%. Условията за ползване на пакет "Лесен живот" са превод на работна заплата по сметка в Пощенска банка, поне едно комунално плащане на месец с услугата "Универсален платец" и сключване на застраховка "Живот".


Освен това банката дава възможност за кандидатстване без такса за разглеждане на документи. Офертата е валидна до 31 януари 2013 г.


В допълнение, всички желаещи да кандидатстват за жилищен кредит от Пощенска банка могат да подадат заявка онлайн, бързо и удобно на интернет страницата на банката. Финансовата институция отчита изключително засилен интерес към този модерен канал за кандидатстване за финансиране.


Допълнителна информация за жилищните кредити може да бъде намерена на www.postbank.bg, както и в най-близкия клон на Пощенска банка, където клиентите ще получат лична консултация от експерти "Жилищно кредитиране".

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK