Ти Би Ай Банк връчи първия автомобил в кампанията "Искаш ли я за една година?"

 

© Ти Би Ай Банк

 Съдържание от Ти Би Ай Банк. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Kампанията "Искаш ли я за една година?" стартира от 15 декември. Пламен Неделчев Павлов от гр. София е първият късметлия, който спечели Opel Corsa. Неговото име беше изтеглено от Симо и Богдана в предаването "Стартер" в ефира на БГ Радио, на 7 януари в 9.30ч. Г-н Павлов не вярваше на късмета си, който го е сполетял в началото на годината. Ключовете си получи ден по-късно от Цветан Петринин-Изпълнителен директор на TBI Bank, в шоу рум на Опел в гр. София. Изключително развълнуван щастливецът сподели, че това е първата му спечелена награда и благодари на екипа на TBI Bank.


5 ярко червени Opel Corsa са предизвикателство за десетки хиляди клиенти на TBI в промоционалната кампания. Още 4 автомобила очакват официална среща с късметлиите, които ще ги спечелят. Шанс имат всички, които са станали клиенти на банката в периода на промоцията от 15 декември 2012 год. до 1 февруари 2013 год., независимо дали са пазарували стоки на изплащане в партньорската мрежа на TBI или са посетили банков офис на TBI Bank и са открили депозит, спестовна сметка или са избрали друг банков продукт.


Автомобилите Opel Corsa 5-door Selection A1.2XER MT5, 85 hp. се предоставят чисто нови за една годинаи са с платени всички разходи (данък МПС, пътен данък, застраховка ГО, застраховка "Автокаско", зимни гуми, винетка и поддръжка на автомобила). За избраниците на съдбата остават само удоволствието от шофирането и приятните изживявания с Corsa.


14 януари, 21 януари, 28 януари и 4 февруари 2013 г. са датите на следващите тегления на жребий в ефира на БГ Радио. Всички условия на играта можете да видите на www.tbibank.bg


С кампанията "Искаш ли я за една година?" TBI Bank предизвиква настоящи и нови клиенти. През тази година банката навършва една година, но марката TBI е позната на българския пазар от 15 години. Над 1 000 000 българи са използвали продуктите на TBI Credit или TBI Leasing. Днес всички те могат да се възползват от страхотната промоция и да избират от пълната гама банкови продукти, предлагани от TBI Bank: депозити, спестовни сметки с висока доходност, продукти и услуги за малки и средни предприятия, атрактивни бизнес пакети в различни размери, кредитни и дебитни карти, бързи потребителски и целеви кредити и модерно електронно банкиране.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK