Пощенска банка е финансовият съветник на петото сватбено изложение Balkanica Wedding Expo

Съдържание от Proximitysofia

Банката предлага нов промоционален жилищен кредит специално за млади семейства 16 януари 2013 г.


Пощенска банка ще е официалният финансов съветник на петото сватбено изложение Balkanica Wedding Expo, което ще се състои на 19 и 20 януари в хотел Шератон София. На щанда на банката експерти ще представят специално разработен продукт за млади семейства – жилищен кредит "Новодомци" с промоционални условия в лева за периода от 1 февруари до 31 април 2013 г.


За да се възползват от жилищен кредит "Новодомци", клиентите трябва да са освободени от задължения по други ипотечни кредити и да използват средствата от кредита целево, т.е. за закупуване на първо основно жилище. Нивата на лихвите по жилищен кредит "Новодомци" в лева и евро започват от 4,60% за първата година при ползване на допълнителни условия на пакет "Лесен живот", като през останалия период на кредита са в размер на 6,35% за кредити в лева и 6,60% за кредити в евро.


Условията за ползване на пакет "Лесен живот" са превод на работна заплата по сметка в Пощенска банка, поне едно комунално плащане на месец с услугата "Универсален платец" и сключване на застраховка "Живот". Срокът за изплащане на кредит "Новодомци" е до 35 години.


Преференциалното предложение, валидно от 1 февруари до 31 април, включва и премахване на таксите за кандидатстване, усвояване и предсрочно погасяване на кредита със собствени средства.


По време на сватбеното изложение Пощенска банка организира и томбола с награди – четири ваучера за сватбена фотосесия и един фотоапарат Никон. Допълнителна информация за офертите по жилищните кредити на


Пощенска банка може да бъде намерена на www.postbank.bg, както и в най-близкия клон на финансовата институция.


Balkanica Wedding Expo се провежда за пета поредна година в хотел Шератон София. През 2012 г. 50 фирми от България, Гърция и Холандия, предлагащи сватбени продукти и услуги, вземат участие в изложението. Посетителите са над 4 000 бъдещи младоженци и професионалисти от сватбения бранш.Пощенска банка с правно име "Юробанк И Еф Джи България" АД е член на Юробанк Груп.


Юробанк Груп е европейска банкова организация със 73,6 млрд. евро активи (към първо тримесечие на 2012 г.), която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк е втората по големина банка в Гърция, с водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.


Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg.
Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK