Пощенска банка е финансовият съветник на петото сватбено изложение Balkanica Wedding Expo

Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Банката предлага нов промоционален жилищен кредит специално за млади семейства 16 януари 2013 г.


Пощенска банка ще е официалният финансов съветник на петото сватбено изложение Balkanica Wedding Expo, което ще се състои на 19 и 20 януари в хотел Шератон София. На щанда на банката експерти ще представят специално разработен продукт за млади семейства – жилищен кредит "Новодомци" с промоционални условия в лева за периода от 1 февруари до 31 април 2013 г.


За да се възползват от жилищен кредит "Новодомци", клиентите трябва да са освободени от задължения по други ипотечни кредити и да използват средствата от кредита целево, т.е. за закупуване на първо основно жилище. Нивата на лихвите по жилищен кредит "Новодомци" в лева и евро започват от 4,60% за първата година при ползване на допълнителни условия на пакет "Лесен живот", като през останалия период на кредита са в размер на 6,35% за кредити в лева и 6,60% за кредити в евро.


Условията за ползване на пакет "Лесен живот" са превод на работна заплата по сметка в Пощенска банка, поне едно комунално плащане на месец с услугата "Универсален платец" и сключване на застраховка "Живот". Срокът за изплащане на кредит "Новодомци" е до 35 години.


Преференциалното предложение, валидно от 1 февруари до 31 април, включва и премахване на таксите за кандидатстване, усвояване и предсрочно погасяване на кредита със собствени средства.


По време на сватбеното изложение Пощенска банка организира и томбола с награди – четири ваучера за сватбена фотосесия и един фотоапарат Никон. Допълнителна информация за офертите по жилищните кредити на


Пощенска банка може да бъде намерена на www.postbank.bg, както и в най-близкия клон на финансовата институция.


Balkanica Wedding Expo се провежда за пета поредна година в хотел Шератон София. През 2012 г. 50 фирми от България, Гърция и Холандия, предлагащи сватбени продукти и услуги, вземат участие в изложението. Посетителите са над 4 000 бъдещи младоженци и професионалисти от сватбения бранш.Пощенска банка с правно име "Юробанк И Еф Джи България" АД е член на Юробанк Груп.


Юробанк Груп е европейска банкова организация със 73,6 млрд. евро активи (към първо тримесечие на 2012 г.), която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк е втората по големина банка в Гърция, с водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.


Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg.
Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах