MULTIVAC предлага унифицирани стандарти и сервиз на място

MULTIVAC

 

© MULTIVAC

 Съдържание от MULTIVAC

Двата специализирани щанда на MULTIVAC в палата 11.0 на изложението IFFA 2013 с фокус върху малките и средни месопреработватели и в палата 11.1 с фокус върху индустриалните месопреработватели са послание от страна на MULTIVAC затова какви са актуалните пазарни тенденции: от една страна наблюдаваме интернационализация и консолидиране, а от друга- вертикална интеграция. Благодарение на своята глобална търговска и сервизна мрежа, MULTIVAC може да предостави унифицирани стандарти, резервни части и сервизно обслужване както за големите си клиенти с международна мрежа, така и за средни и малки производства.


"В дългата ни история на опитен доставчик на опаковъчни решения за месната индустрия, ние се посветихме преди всичко на помощта към два сегмента в този бранш: първият сегмент са месните производители, които се развиват от семейни манифактури с екстензивно производство към производители с автоматизирано масово производство. Те разполагат с мощности за производство предимно на малки до средни партиди. Вторият сегмент са големите индустриални преработватели, които през последните години пристъпиха към процеси на консолидиране, и които днес са посветени на предизвикателствата за тях от страна на международните пазари", обяснява г-жа Валеска Хаукс, маркетинг мениджър на MULTIVAC.


MULTIVAC е добре позиционирана спрямо тези предизвикателства. Групата на MULTIVAC разполага с глобална търговска и сервизна мрежа благодарение на своите 65 дъщерни компании и представителства. Поради тази своя концентрация тя представлява уникална за своя сектор корпоративна структура.


Търговските ни дружества в цял свят предлагат всички продукти от портфолиото на MULTIVAC, но също така допълват своята гама често с машини на трети страни или с опаковъчни материали (фолио и пликове). Така те ясно се отличават от своите конкуренти като доставчици на цялостни опаковъчни решения. Много търговски дружества имат собствени изложбени зали, в които клиентите и други заинтересовани страни могат да видят най- новите опаковъчни решения. Те предлагат също така и възможности на клиентите за провеждане на опаковъчни тестове и извършване на пакетаж на малки партиди.


Не на последно място можем да изтъкнем, че повечето търговски дружества от групата на MULTIVAC разполагат с големи складови наличности на резервни части. По този начин те снабдяват с резервни части своите клиенти бързо и гъвкаво. Служителите на тези дружества са професионално обучени и притежават опит в извършване на ремонти и обслужване на клиенти на местния пазар. Това не само повижава сигурността за инвестициите на клиентите и допринася за достигане на най- нисък престой на машините. Със своите близо 300 търговски консултанти и над 600 сервизни специалисти в цял свят, MULTIVAC може да гарантира надежден сервиз при всички видове опаковъчни въпроси за всички свои инсталирани машини. " Доставяме идентични стандарти и резервни части в цял свят наред с необходимата техническа поддръжка и клиентско обслужване" допълва г-жа Хаукс.


MULTIVAC разполага с широка гама продукти за полуавтоматично и автоматично опаковане за малки и средни предприятия, също така и с изключително модерна гама продукти за автоматично опаковане и цялостни линии за индустриални производители. Сред тези продукти можем да откроим роботизирано оборудване за движение и опаковане на продуктите по линията, системи за контрол на качеството, етикетираща и маркираща техника.
За MULTIVAC:


MULTIVAC е един от най- големите световни доставчици на опаковъчни решения: компанията е световен лидер на пазара на терморформовъчни опаковъчни машини и произвежда широка гама от трейсийлъри, камерни вакуум машини, камерни конвейерни машини, етикетиращи устройства, системи за контрол, решения за автоматизация и готови производствени линии.


В групата MULTIVAC работят над 3400 служители в цял свят, а 1400 от тях са базирани в централата в гр. Волфертшвенден, Германия.


Организацията е представена на всеки континент, благодарение на мрежата от над 65 дъщерни дружества. Над 900 консултанти и техници по света са на разположение на своите клиенти със своите знания и опит, за да гарантират, че всички инсталирани машини MULTIVAC функционират пълноценно.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK