Трудова борса в индустриалния сектор по време на пролетните специализирани изложения в София

Съдържание от Интер Експо Център. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

По време на професионалните форуми Интер Експо Център – София ще даде възможност за среща между работодатели и специалисти в конкретните области.


Партньор на бизнеса и арена на срещи, чертаещи професионално развитие – това е мисията на изложбения комплекс на София, която той продължава да развива и през новата 2013 г. На предстоящите специализирани индустриални изложения Интер Експо Център ще се превърне в своеобразна трудова борса, стремейки се да бъде максимално полезен на специалистите.


Специални табла ще обявяват свободните работни места във фирми от бранша и ще предоставят възможности на специалистите, търсещи работа в представяните области, да заявят координатите си. Представител на форумите ще се грижи за осъществяване на срещи между работодатели и специалисти.


На 7 март, четвъртък, през втория ден от специализираните изложения, от 10.00 до 18.00 ч. ще се проведе IndustryMatchMaking – IMM2013.


Бизнес срещите се организират от Българската стопанска камара – Съюз на българския бизнес и Фондация "Приложни изследвания и комуникации", партньори в европейската мрежа за подкрепа на МСП Enterprise Europe Network, съвместно с Интер Експо Център и ICMd.o.o., Словения. Фирми и организации ще осъществят двустранни бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер. Целта на срещите е създаване на ефективни бизнес контакти с местни и чуждестранни потенциални партньори за съвместен бизнес или участие в проекти, финансирани от европейски програми.


Форматът ще е част от провеждащите се в началото на март (от 6-и до 8-и) в изложбеният комплекс на София индустриалните изложения MachTech & METAL (металургия, леярство и инструментална екипировка), IFAM (автоматиката, роботиката и мехатрониката), INTRONIKA (електронната промишленост и телекомуникациите) и PLAST (сектора на пластмасовата и каучуковата промишленост), ТРАНСПОРТ и ЛОГИСТИКА и SECURITY (Защита и сигурност).


Второ издание на "Дни на българската индустрия" в рамките на изложението ТРАНСПОРТ и ЛОГИСТИКА организира индустриалният клъстер "Електромобили" – ИКЕМ. Клъстърът ще представи българския принос за развитието на електрическата мобилност в страната и тенденциите за развитието й през 2013 г. По време на форума ще бъде демонстриран и електрическият автомобил VROMOS KIWI 201. За шести пореден път изложението ще представи новостите в транспорта, логистиката и спедицията, складовата техника и оборудване, комуникациите. Предвидени са семинари на актуални за сектора теми.


XX юбилейно издание на изложението SECURITY EXPO регистрира голямо международно участие и ще се проведе паралелно с индустриалните изложби. Фирми от Великобритания, Унгария, Чехия, Литва, Латвия и Белгия са потвърдили вече своето участие в специализираното изложение за сигурност и охрана. Китайският производител Nuctech Company Limited също заяви участието си и така форумът вече представя лидери в бранша от два континента. Високотехнологичните продукти за проверка на сигурността, както и представянето на тенденциите в охранителния бизнес и фасилити мениджмънта се очаква да заинтригуват рекорден брой посетители.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK