УниКредит Булбанк е една от отличените работодателски марки

Съдържание от ABC Design & Communication

УниКредит Булбанк е една от отличените работодателски марки в годишната класация на Българската асоциация за управление на човешките ресурси. Отличието се присъжда основно за инициативите на банката в областта на изграждане на работодателска марка, обучение и развитие, които бяха реализирани от Управление "Човешки ресурси" на УниКредит Булбанк през 2012 г.


Такива са стажантската програма, цялостните бизнес обучителни програми, лидерски обучения за млади таланти, за мениджъри на средно или високо управленско ниво и др.


Наградата за "Най-предпочитан работодател" за 2012 беше връчена на Искра Димитрова, старши мениджър "Обучение и развитие" в УниКредит Булбанк от Светла Стоева, председател на Българската асоциация за управление на човешките ресурси.


"Да бъдем определени за най-предпочитан работодател в България е доказателство за нашата висока корпоративна култура, важността на екипа и главната роля на хората в организацията", коментира Емануеле Рекиа, директор "Човешки ресурси".


През изминалата година всеки служител на УниКредит Булбанк е участвал поне веднъж в присъствено или електронно обучение, а обучителните часове са над 130 000. Средно на всеки служител през 2012 г. се падат по 4 дни обучение. В същото време над 300 студенти и млади професионалисти преминават през стажантската програма на банката.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK