Безплатен справочник представя тънкостите при кандидатстване в чужбина

Съдържание от Сп. "Образование и специализация в чужбина"

Третият справочник за международно обучение Bachelor’s Degree Catalogue 2013/2014 –, излезе на пазара в неколкохиляден тираж. Издателите от "Маркет Тренд" ООД (www.market-trend.net) са подготвили безплатно разпространение в училища, книжарници, библиотеки, както и по време на различни форуми и събития в сферата на образованието. Онлайн версия на справочника може да бъде намерена и на www.studyabroad.bg.


Изданието съдържа полезна информация и съвети относно естеството, спецификата и целите на бакалавърската образователна степен. Накратко са представени най-важните факти, относно приема в бакалавърски програми и условията за живот в най-популярните образователни дестинации за българите - Великобритания, САЩ, Канада, Германия, Франция, Дания, Италия, Испания, Холандия, Австрия, Швейцария, Гърция, както и България.


Кандидат-студентите ще могат да получат полезна информация за сроковете за кандидатстване, таксите за образование и разход за живот, както и възможности за работа. Представени са и основните езикови сертификати, които се изискват за прием в чуждестранните програми, както и местата, където могат да бъдат получени в България.


При интерес да получите безплатно повече количества от печатното издание, може да се свържете с издателите на тел. 02 961 62 63 или на [email protected].

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK