Притежателите на дебитна карта MasterCard Platinum от Пощенска банка с безплатен достъп до удобствата на бизнес салон "Преслав" на летище София

Съдържание от proximitysofia

Клиентите на Пощенска карта с дебитна карта MasterCard Platinum могат да се възползват от специална привилегия при пътуване – безплатно ползване на удобствата на бизнес салон "Преслав" на терминал 2 на летище София.


Офертата е валидна за всички клиенти с MasterCard Platinum, независимо от класата на пътуване или избора им на авиокомпания. При достъпа си до бизнес салона клиентите на Пощенска банка могат да се възползват от приятната и комфортна обстановка, отлично обслужване, актуален избор от ежедневна преса, разнообразие от напитки и закуски и безплатен достъп до интернет.


Дебитната карта MasterCard Platinum е престижен и модерен инструмент за разплащане от висок клас, насочена към клиентите на Персоналното банкиране на Пощенска банка, предлагаща се като част от пакетно предложение "Интерес плюс".


Пакет "Интерес плюс" е персонално решение за ежедневно банкиране и управление на личните средства. Пакетната програма е комбинация от високодоходна разплащателна сметка и преференциални условия по най-често използваните банкови продукти и услуги. Освен международна дебитна карта висок клас – MasterCard Gold или MasterCard Platinum, клиентите получават като част от пакета разплащателна сметка в левове с годишна лихва до 4,25%, възможност за ползване на интернет банкиране e-Postbank, плащане на регулярни задължения, безплатна застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" и други преференциални условия.


За дебитните карти на Пощенска банка


Картите на Пощенска банка са изключително модерен и гъвкав инструмент за разплащане. Клиентите на банката познават добре предимствата на дебитните карти и ги ползват ежедневно – не се налага да носят пари в брой, получават заплатите си по тях в реално време и извършват разплащания без ограничения във времето и локациите. Пощенска банка заема едно от водещите места на пазара на дебитни карти в България. Банката е издател на пълната гама персонални и фирмени дебитни карти с логото на VISA и MasterCard. Дебитните карти на Пощенска банка осигуряват на клиентите достъп до средства 24/7, удобство и сигурност при безкасово заплащането на стоки и услуги в магазини; резервации в хотели, ресторанти и рент-а-кар. Допълнителни предимства са възможността за обвързване на една карта към няколко сметки на клиента, както и издаване на неограничен брой карти от различен тип към една сметка. С дебитните карти на Пощенска банка пазаруването в интернет, плащането на битови сметки е лесно, сигурно, удобно и пести време.Пощенска банка с правно име "Юробанк България" АД е член на Юробанк Груп.


Юробанк Груп е европейска банкова организация със 73,6 млрд. евро активи (към първо тримесечие на 2012 г.), която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк е втората по големина банка в Гърция, с водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK