Пощенска банка предлага по-добри условия при кандидатстване за потребителски кредит

Съдържание от proximitysofia

Пощенска банка предлага нови по-добри условия при кандидатстване за потребителски кредити. За всички подадени заявления за необезпечен потребителски кредит в срок до 31 март 2013 г. таксата за разглеждане на документи e дължима само от клиентите, които усвоят сумата на кредита.


Промоционалното предложение е валидно за предлаганите от банката продукти с плаващ лихвен процент – стандартен потребителски кредит и кредит за обединение на задълженията. Офертата е приложима и за потребителски кредит с фиксирана лихва за целия срок на изплащане на кредита.


С въведеното облекчение по отношение на таксата за разглеждане на документи, банката прави кандидатстването за потребителски кредит още по-достъпно.


Стандартният потребителски кредит на Пощенска банка позволява на клиентите да посрещат текущите си потребности, да правят подобрения и ремонти в дома, да купуват обзавеждане, битова техника или автомобил и да заплащат за обучение. Кредитът включва възможност клиентите сами да контролират размера на погасителните вноски в зависимост от своите планове и ритъм на живот. Ценовите условия и преференциите по кредита се определят изцяло спрямо индивидуалния финансов профил на потребителя. В допълнение, с опцията за погасяване "Флекси" клиентът може да се възползват от гъвкаво погасяване на месечните вноски. Тя дава възможност за пропускане на една вноска или намаляване на вноските наполовина – до 6 вноски по кредита в рамките на всяка календарна година. Допълнителните предимства на предложението включват по-нисък лихвен процент при превод на работна заплата по сметка в Пощенска банка, максимален срок на кредита 10 години, възможност за покритие на месечните вноски по кредита при безработица, нетрудоспособност, продължителен болничен и др.


Потребителският кредит за обединение на задълженията е специално разработен за рефинансирате на съществуващи задължения по потребителски кредити, кредитни карти и други задължения на клиента. По този начин той има възможност да намали с до 30% месечните разходи по обслужване на задълженията си, да плаща една вноска към една банка, да получи допълнителна сума в брой, която ползвате според нуждите си и да се възползва от опцията "Флекси".


Пощенска банка предлага и потребителски кредит с фиксирана лихва за целия срок на кредита. Фиксираната лихва дава на кредитополучателите сигурността, че независимо от икономическата и пазарна обстановка лихвените условия по кредита няма да бъдат променени едностранно от банката и месечната погасителна вноска ще се запази без промяна. Кредитът се предлага и с опция "Флекси".


Допълнителна информация можете да намерите на www.postbank.bg, тел. 0800 18 000 или в най-близкия клон на Пощенска банка.


Пощенска банка с правно име "Юробанк България" АД е член на Юробанк Груп.
Юробанк Груп е европейска банкова организация със 73,6 млрд. евро активи (към първо тримесечие на 2012 г.), която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк е втората по големина банка в Гърция, с водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.


Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg.


Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK