Притежателите на кредитни карти от Пощенска банка пазаруват с 10% отстъпка в магазини Пикадили

Съдържание от proximitysofia. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Пощенска банка (www.postbank.bg) стартира нова промоционална кампания съвместно със супермаркети Пикадили и Пикадили Daily за всички съществуващи и нови клиенти на кредитни карти American Express, Euroline American Express и Visa. В периода 11 февруари – 11 април 2013 г. картодържателите ще могат да се възползват от 10% отстъпка от стойността на всяка своя покупка в супермаркетите от веригата.


Отстъпката от направените покупки ще се връща автоматично обратно по кредитната карта на клиента и важи за всички стоки в магазина, включително и за тези в промоция. Максималната сума на отстъпките, общо за всички покупки, направени в периода на промоцията, е до 100 лева по всяка притежавана карта.


В кампанията ще могат да участват и притежателите на новата златна кредитна карта Visa Gold, която банката предлага от декември миналата година.


В допълнение, за всеки похарчен лев пазаруващите с кредитни карти събират бонус точки по програмата за лоялност на Пощенска банка MyRewards, които могат да бъдат усвоени под формата на парични награди. Всички желаещи да се възползват от специалната оферта, които не са притежатели на кредитни карти American Express или Visa от Пощенска банка, имат възможност да кандидатстват за издаване на такива в най-близкия клон на банката или онлайн на адрес www.postbank.bg.
Повече информация за специалното предложение на Пощенска банка е достъпна на уебсайта на банката, в клоновата мрежа или чрез обаждане в Центъра за обслужване на клиенти на тел. 0800 18 000 (безплатен за цялата страна).


Пощенска банка с правно име "Юробанк България" АД е член на Юробанк Груп.


Юробанк Груп е европейска банкова организация със 73,6 млрд. евро активи (към първо тримесечие на 2012 г.), която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк е втората по големина банка в Гърция, с водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.


Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg.


Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK