GLOBUL и Мартин Чой продължават партньорството си в GLOBUL Racing Team

Съдържание от Отдел "Връзки с обществеността" GLOBUL. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Както и досега, запазената марка на GLOBUL ще присъства върху мотоциклетите и екипите на състезателите – Мартин Чой и съотборника му Михаил Иванов. И в бъдеще, асът на GLOBUL Racing Team ще се състезава с мотоциклет BMW S 1000 RR, който е с изцяло обновен дизайн и с нова цветова схема. Като част от партньорството си с GLOBUL, Мартин Чой ще продължи да участва в рекламни и други инициативи на компанията.


През сезон 2013, Мартин Чой отново ще се бори за титла в престижния Европейски шампионат "Алпе Адрия", защитавайки забележителните си успехи в клас SST 1000, извоювани през 2011 г.


"Благодарен съм на GLOBUL за оказаното доверие и подкрепа, тъй като ползотворното ни сътрудничество е стимул за мен и за отбора да продължим напред и да постигнем още по-добри резултати. Мотивирани сме да дадем всичко от себе си и през тази състезателна година. Вярвам, че подкрепата на компания като GLOBUL е важен фактор не само за успехите на нашия отбор, но и за развитието на мотоциклетния спорт у нас като цяло." – коментира Мартин Чой.


Партньорството между GLOBUL и Мартин Чой датира от 2011 г., която бе една от най-силните в кариерата на талантливия пилот. До момента, Чой вече има над 20 шампионски титли.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK