"Златен приз" 2012 за Витоша Парк Хотел

 

© Витоша Парк Хотел

 Съдържание от Витоша Парк Хотел. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

За 30-та поредна година Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2013 събра участници и представители на туристическия бизнес в България и 21 други страни. По традиция в рамките на изложението бяха връчени престижните годишните награди на сп. "Туризъм и отдих" за 2012 г., което отличи за втори път Витоша Парк Хотел.


Наградата " Най-добър 4-звезден градски хотел за 2012 г." е признание за непрекъснато развитие и динамика в усъвършенстването и предлагането на уникален туристически продукт, съчетаващ както най-добрите традиции и съвременни световни практики в хотелиерството и ресторантьорството, така и собствено ноу-хау с подчертано иновативен характер. "Зад гърба си имаме богата история и стабилна основа, а пред нас стой безкрайния път на усъвършенстването. И всяка крачка по него ще бъде все по-уверена, защото разполагаме с най-ценния потенциал за това – квалифициран и мотивиран екип, конкурентен продукт и клиенти, които го ценят." споделя Борислав Аврамов, Генерален мениджър на Витоша Парк Хотел.


Първите професионални признания за екипа и за качеството на туристическия продукт са наградата "Хотел за конгресен туризъм" 2005 на Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация и "Златен приз" 2007 за "Най-бързо развиващ се хотел" на списание "Туризъм и отдих".

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK