Пощенска банка с нови промоционални условия по потребителски кредити

Съдържание от proximitysofia

Пощенска банка стартира нова промоционална кампания по предлаганите необезпечени потребителски кредити в лева. Всички клиенти, подали заявление за кредит в периода 15 февруари – 15 април 2013 г., могат да се възползват от 2% по-ниска лихва за първите 2 години. С новите условия преференциалните оферти започват от 7% лихва за първите 2 години и 9% за оставащия период. В допълнение към атрактивните лихвени условия, кандидатствалите през промоционалния период ще заплащат такса за разглеждане на документи след одобрение за усвояване на сумата.


Промоционалното предложение е валидно за всички потребителски кредити в лева с плаващ лихвен процент и минимален срок на изплащане от 36 месеца. С максимална сума до 30 000 лева и срок на изплащане до 10 години, клиентите имат възможност да осъществят своите планове и да посрещнат непредвидени текущи нужди.


Допълнителните предимства на предложението включват опция "Флекси", с която клиентът може гъвкаво да погасявате месечните си вноски, както и "Защита на плащанията" с възможност за покритие на месечните вноски по кредита при безработица, нетрудоспособност, продължителен болничен и др.


Всички клиенти могат да подадат заявление за кредит чрез услугата "Онлайн кандидатстване", достъпна на официалната страница на Пощенска банка www.postbank.bg.Допълнителна информация можете да намерите на www.postbank.bg, тел. 0800 18 000 или в най-близкия клон на Пощенска банка.


Юробанк Груп е европейска банкова организация със 73,6 млрд. евро активи (към първо тримесечие на 2012 г.), която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк е втората по големина банка в Гърция, с водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.


Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg.


Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK