Samsung Series F4500 – перфектните телевизори за филми и спорт

 Съдържание от Samsung. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

През последните години Samsung въведе множество иновации, които превърнаха телевизорите в истински интерактивни устройства за забавление. Едно обаче винаги ще остане най-важното – картината и пресъздаването на детайлите, които създават пълно усещане за потапяне. Плазмените телевизори на Samsung от Серия F4500 се съсредоточават върху перфектното качество на картината като автоматично адаптират яркостта на екрана и черния цвят в зависимост от осветеноста в стаята ви.


Супер контрастен панел


Плазмените телевизори от Серия F4500 на Samsung използват последно поколение клетъчна технология, която повишава качеството на картината с до 250% при всякакви условия на светлина. Плазмените телевизори могат да пресъздават изключително тъмни обекти, които са четири пъти по-детайлни в сравнение с конвенционалните плазмени екрани. Черният цвят ще се появи по-богат и дълбок. Бързо движещите се обекти ще се появяеат прецизно и гладко, когато се увеличават на телевизионния екран.


Безупречно пресъздаване на движение


Функцията Cinema Smooth възпроизвежда източника за гледане на филм с максимално намалено отчитане на движението. Това позволява на зрителя да добие усещането за гледане на филм в кино салон.


Плазмените телевизори от Серия F4500 на Samsung са идеални за гледане на спорт, благодарение на яснотата при бързо променящи се сцени. Телевизорът осветява един единствен образ 600 пъти в секундата, като използва най-новата технология за движение. Вече можете да се насладите на гледането на спорт без затъмнения и напрежение в очите. Образите са ярки и отчетливи, така че да се доближават максимално до реалността.
Подобно на човешкото око, функцията Black Optimizer автоматично приспособява яркостта на екрана и черния екран, като съобразява околната светлина. Прецизният сензор за яркост предоставя истинсия образ на всяко изображение, независимо от условията.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK