Максим Бехар в журито на European Business Awards

Съдържание от M3 Communications Group, Inc.. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Максим Бехар, водещ български PR експерт, който управлява офиса на Hill+Knowlton Strategies в Прага, заседава днес в журито на European Business Awards. Това са най-престижните награди за предприемачество в Европа и в тях за първи път решаващ глас има българин.


През октомври 2012 Максим Бехар бе обявен за "Мениджър на годината" в онлайн гласуване, проведено от телевизионния канал bTV и месечното списание "Мениджър" в България.


Освен Максим Бехар в журито са и бившият полски вицепремиер и министър на финансите в четири правителства професор Гжегож Колодко (Grzegorz Kolodko), един от авторите на полската икономическа реформа, Хуан Мажо (Joan Majo), бивш министър на индустрията на Испания, проф. д-р Кристоф Бьорнер (Christoph Borner), директор на департамента по бизнес администрация в университета в Дюселдорф, и Оливие Гариг (Olivier Garrigue) , президент на Mapesbury Capital Partners. Председател на журито тази година е един от най-авторитетните световни маркетолози и автор на безспорния бестселър Sold on Service Филип Форест (Philip Forrest).


Журито оценява днес през целия ден десетте най-успешни компании в Европа, а резултатът ще бъде обявен официално на 6 юни в хотел "Конрад Хилтън" в Истанбул на официална галацеремония.


"Това е голяма чест за България, надявам се през следващите години в първата десетка да има и българска компания, а не само член на журито. Все пак трябва да се започне от някъде", коментира участието си на заседанието в Дюселдорф Максим Бехар.За Максим Бехар


Максим Бехар e основател и изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc., с повече от 25 години богат опит в областта на публичните комуникации. Той е творческа личност с влияние в българския политически и бизнес живот. От януари 2012 г. Максим Бехар управлява офиса на Hill+Knowlton Strategies в Прага, Чехия.


За М3 Communications Group, Inc.


M3 Communications Group, Inc. oсигурява широк спектър от услуги в областта на публичните комуникации – комуникационни стратегии, връзки с медиите, уеб услуги, разработване и печат на рекламни материали, медия планиране и купуване, планиране и организиране на корпоративни събития, кризисен мениджмънт, лобиране, маркетингови концепции, медия мониторинг.


M3 Communications Group, Inc. от 12 години е партньор на най-голямата PR компания в света Hill+Knowlton Strategies, част от WPP Group PLC.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK