HP помага на клиентите си да трансформират финансовите и счетоводни процеси с ново BPO решение

Съдържание от HP Bulgaria

HP Enterprise Services обяви новото решение за аутсорсинг на бизнес процеси (business process outsourcing) BPO, наречено HP AutoFlow, което позволява на клиентите да автоматизират основните си бизнес процеси като финанси и счетоводство, с цел подобряване на оперативната гъвкавост.


С усложняването на функциите на бизнеса, организациите търсят възможности максимално да увеличат ефикасността си, като запазят качеството и прозрачността в работата си. В същото време, усложнените функции често водят организациите до неефективна работа, отнемащи време задачи за изпълнение на ръка, когато трябва да отговорят и разрешат даден проблем. При това, докато организациите се опитват постоянно да намалят разходите, те също така се стремят да увеличат възвръщаемостта на инвестициите (ROI) от ERP системите, на които са заложили.


HP AutoFlow се интегрира към всяка ERP платформа и е създаден да достави скалируемо, единно решение, което автоматизира и канализира финансовите и счетоводни процеси. Като използва предимствата на частна облачна инфраструктура, решението предлага пълен набор от функционалности. Бързото инсталиране на HP AutoFlow помага на клиентите в усилията им да:


•Намалят нуждата от човешка интервенция и да пренасочат ценни ресурси към по-стратегически проекти, като се увеличи автоматизацията чрез интегриране на решението с ERP и наличните системи.


•Подкрепят процеса на издаване на електронни фактури, за да постигнат по-голяма точност при осчетоводяването и навременните разплащателни операции.


•Доведат до трансформация на работните процеси чрез възможности за планиране.


•Реализират оптимизирани разходи и допълнителни спестявания, като намалят времето за обработка на транзакции и съответно увеличат възможностите за отстъпка при ранно заплащане.


"Днешните главни финансови директори са измъчвани с намаляващи ресурси и нарастващата сложност на процесите и технологиите", каза Данила Майърлаен, вицепрезидент, Business Process Outsourcing, HP Enterprise Services. "HP Autoflow е резултат от стабилния ни опит в областта на финансите, администрацията и технологиите за увеличаване на автоматизация на процесите и структурите за оптимизиране на разходите, така че клиентите да могат да се фокусират върху дейности, генериращи приходи.", добави още тя.


HP AutoFlow съчетава опита на НР в аутсорсинга на бизнес процесите с решението Omniflow от водещия доставчик на управлението на бизнес процеси и управление на корпоративно съдържание - Newgen Software Technologies. Хоствано в преимуществената облачна среда, HP AutoFlow се интегрира напълно с HP Document Processing Services и програмата за автоматизация на фактурирането на HP, което позволява изпращане на електронни фактури, сканиране на документи, селектиране на данни и услуги по съхранение на документи, като в същото време осигурява лесна интеграция в системите за бек офис на клиентите.


Освен за финанси и администрация, HP AutoFlow може да се използва при други бизнес процеси като управление на човешките ресурси, поточната линия, управлението на данни, разрешаване на спорове и финансови услуги.


Цени и наличност


HP AutoFlow е в наличност навсякъде по света, като цените варират според нуждите и наличните ресурси на клиентите.


Премиерното клиентско събитие на HP за Южна и Северна Америка, HP Discover, ще се проведе от 11 до 13 юни в Лас Вегас.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK