D-link ще представи най-новите си решения в областта на видеонаблюдението и охраната по време на Security Expo 2013

Съдържание от Смаркетинк ООД. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

На тазгодишното издание на изложението SECURITY EXPO D-link ще представи своите нови продукти и решения за IP видеонаблюдение, а също и управляеми комутатори и устройства за мрежова сигурност като неразделна част от съвременните системи за охрана. Продуктовата гама на компанията включва както решения за дома и малкия офис, така и за средни и големи компании.


Посетителите на изложбата ще могат да се запознаят с няколко модела IP камери подходящи за вътрешна или външна употреба. Ще бъдат представени камери с висока разделителна способност и вградено LED осветление, улесняващо наблюдението дори и при намалена осветеност. Продуктите на D-link имат възможности за запис както на SD карта, вградена в самата камера, така и по локалната или отдалечена компютърна мрежата. Разнообразието от модели ще посрещне различните типове нужди. Една от най-достъпните камери, която предлага и възможност за нощно заснемане е DCS – 942L. По-високите класове модели като DCS-3716, DCS-7513, DCS-6511 притежават Full HD резолюция. Някои камери имат възможност за допълнителни обективи със управляема бленда и разширен динамичен обхват и устойчиви на външни въздействия корпуси.


Голям интерес представлява облачната услуга, която D-Link предлага на своите потребители. Всички продукти, които имат в края на името си L са интегрирани с mydlink cloud. Това дава възможност на клиентите, използвайки свои специално създаден акаунт да влязат в интернет портал и да наблюдават обектите под охрана, да запазват стоп-кадри и да следят статуса на всички свои устройства регистрирани там. Достъпът до портала може да се извърши, чрез компютър от всяко място с интернет свързаност или от мобилно устройство - телефон или таблет с Андроид или iOS. Регистрацията в портала и приложенията там са напълно безплатни за клиентите на D-Link.


Освен IP камерите и комутаторитие, D-Link ще представи и мрежови рекордери /DNR-322L и DNR-326/, които позволяват на клиентите да съхраняват записите за определено време. При преглеждане на съдържанието има възможност да се търсят определени кадри или времеви моменти. Рекордерите са съвместими с камери и на други световни производители.


Софтуерът за Видео мениджмънт може да управялва до 32 камери и притежава много удобен и интуитивен итерфейс. Той предлага наблюдение "на живо", запис и преглед, централизиран достъп, както и избор на режими на работа спрямо конкретните нужди - постоянен запис, по график, при детекция на движение и др. Възможностите за управление са изключително богати и включват локален или отдалечен достъп, резервираност на видеоинформацият и на системата. Софтуерът е напълно безплатен и се предлага към всяка камера. D-Link е предпочитан партньор на Milestone, както и на други световноизвестни производители на VMS (видео мениджмънт систем) софтуер.


Като производител на цялостни решения компанията представя и устройства за съхранение на данни с по-голям капацитет, подходящи за изграждане на мащабни системи за видеонаблюдение и сигурност. Към това се добавят и няколко серии комутатори включващи захранване на крайните мрежови устройства през етернет кабел, улеснявайки много окабеляването и изграждането на системите за видеонаблюдение.


Продуктите за видеонаблюдение на D-link са широко разпространени в охранителните системи на много летища, метро транспортни системи, гари и магазини.Повече за D-Link
D-Link е водещ доставчик на мрежова инфраструктура, предоставяйки иновативни, висококачествени и интуитивни продукти както за бизнеса, така и за крайните потребители. Вече повече от 26 години, D-Link създава и разработва утвърдени мрежови и безжични продукти, както и решения за съхранение, сигурност и IP системи за видеонаблюдение. D-Link представя пълна гама от мрежови решения за организации и потребители чрез своята глобалната мрежа от партньори и доставчици на услуги. Компанията разбира значимостта на сигурния достъп, ефективната защита и споделяне на данни и цифрово съдържание и е пионер в създаването и развитието на IP базирани технологии, решения за цифровия дом и бизнес приложения.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK