Младежкият културен център гостува в мол Galleria Burgas през целия март

Съдържание от Имидж Едвъртайзинг. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

През месец март със спектаклите и инициативите на своите различни клубове и школи в мол Galleria Burgas ще гостува Младежкият културен център в града. В края на миналата година търговско-развлекателният център, който успя за кратко време да се превърне в значимо социално средище за Бургас, оповести намерението си да осигури сцена за изявите на талантливите бургаски деца. През първия месец от пролетта атриумите на мола са на разположение на формациите от Младежкия културен център.


На 7 март от 18:00 ч. ще бъде представена хоровата школа "Милка Стоева" с ръководител Светла Стоева и корепетитори Лили Бедросян и Мариета Секлемова.
На 18 март тук ще се проведе финалният етап на третия детски конкурс за рисунка "Пролет над Бургас". Тази година той се провежда под мотото "Красив град – усмихнати хора!". Конкурсът вече е стартирал и картините на децата се приемат в Младежки културен център до 15 март. Три дни по-късно те ще бъдат експонирани в мола. Класираните на I, II и III място от всяка възрастова група ще бъдат наградени с предметни награди и грамоти. Грамоти за участие ще получат и останалите класирали се малки художници. Откриването на изложбата и награждаването са насрочени за 18:00 ч. на 18 март.


На 22 март от 16:00 ч. пъстър детски концерт ще поздрави посетителите на мол Galleria Burgas с настъпването на пролетта. Своята завладяваща енергия ще пренесат на сцената децата от спортен клуб "Бляк Стайл Дюн" с ръководители Петя Стойкова и Христо Андонов. В концерта са включени изящните изпълнения на балетна школа "Звездици" с ръководител Надежда Величкова и виртуозният детски цигулков ансамбъл "Звездички" с художествен ръководител Едуард Василев.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK