Създателят на Мисловните карти пристига в България на 29 март

Съдържание от Комуникационна агенция PRoWay. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Световнопризнатият експерт по трениране на мисловния процес, паметта и креативността Тони Бюзан ще гостува в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София на 29 март 2013 г. Той ще бъде лектор на практическия семинар "Твоят ум може всичко", организиран от Интер Контакт България.


Тони Бюзан е изобретател на метода на Мисловните карти, чрез които визуално се представя мисловния процес за по-лесно и удобно търсене на решения, планиране и презентиране. Той ще сподели с участниците как ефективно да ползват метода, за да намерят най-доброто решение на своите проблеми, успешно да управляват малки и големи проекти и да търсят креативни идеи.


Участниците в практическия семинар ще научат как да разбират по-добре себе си и хората, с които общуват, да развият интелекта и паметта си и да усвояват получените знания по-бързо. Ключов аспект за бързото решаване на проблеми е аналитичното мислене, което също ще бъде дискутирано на срещата с Тони Бюзан.


Тони Бюзан ще запознае присъстващите и с възможностите на мозъка и мисловните процеси в него. Един от основните фокуси на семинара е и креативността в личния живот и бизнеса - генериране на свежи идеи и иновативни решения.


За ИНТЕРПРЕД - СТЦ София www.wtcsofia.bg/home/

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK