Samsung пуска на българския пазар нови телевизори от серия F6200 с новия 2013 Smart Hub

 Съдържание от Samsung. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Отскоро на българския пазар се предлага новата серия смарт телевизори на Samsung F6200, която обединява висококачествен панел с технологии за естествена картина, ултратънък дизайн и най-новата смарт платформа на компанията -2013 Smart Hub.


Моделите от серията F6200 идват с вградена Wi-Fi карта и веднага стават част от изградената безжична мрежа у дома. Функцията AllShare организира удобното споделяне и достъпване на всички ваши снимки, музика и видеоклипове, независимо дали са записани на вашия телефон, таблет или лаптоп. С нея лесно можете да ги покажете на приятелите си на екрана на телевизора. Също така може чрез Allshare(Screen Mirroring) да свържете телевизора си с вашия таблет или телефон Самсунг и да гледате на големия екран на телевизора това което виждате на екрана на таблета или телефона. С тази функция много лесно превръщате вашия телевизор в презентационен т голям екран свързан безжично към вашият телефон или таблет Самсунг. Свързаният в мрежата телевизор от серия F6200 може да играе ролята на портал както към домашната екосистема от устройства, така и към външния свят. Той притежава собствен уеб браузър, който улеснява разглеждането на уеб сайтове на големия екран в хола. Телевизорът разполага и с дуядрен процесор. Сега може почти светкавично да инсталирате приложенията си от Samsung Apps. Можете дори да инсталирате повече от едно приложение в един и същ момент. Вече не е необходимо да чакате докато инсталирането приключи, а може директно да стартирате свалянето на следващото избрано от вас приложение.
2013 Smart Hub


Smart Hub платформата на Samsung за 2013 година идва у нас с три Smart Hub панела – Apps, Social и Photos, Videos & Music. Панелът Apps е отправната точка към постоянно растящия брой приложения за Samsung Smart TV. Можете лесно да търсите нови приложения и да подреждате тези, които сте инсталирали. Там са както особено популярните в света Kids, Fitness, така и локално разработени приложения на български език. Например под формата на приложението " Гответе с мен" имате цяла готварска книга с над 200 отлично класифицирани рецепти по държави, продукти и видове ястия, а четенето на сутрешния вестник също може да се прехвърли на телевизора със специалните приложения "24 часа" и "Труд".
Панелът Social е порталът към социални мрежи като Facebook и Twitter, както и най-удобното място, откъдето да проведете видеоразговор с приятели и роднини, ако се снабдите с необходимата телевизионна уеб камера. Третият панел, Photos, Videos & Music, е мястото, където виждате събрано споделеното през функцията AllShare съдържание във вашата безжична мрежа както информацията ви качена на регистрираните ви Cloud базирани (SugarSync, Dropbox, SkyDrive).


ConnectShare Movie


USB флаш паметта е най-удобният начин да пренасяме снимки, видеозаписи и дори цели филми. Те могат да се включат директно в USB порта на телевизора F6200 и записаното на тях съдържание да се възпроизвежда директно на него, без никаква необходимост от лаптоп или компютър.


Технологии за естествена картина


Отвъд борбата за все по-високи спецификации, това, което наистина може да ни потопи в картината на екрана, са технологиите за постигане на максимално естествено за човешкото възприятие изображение. Системата Wide Colour Enhancer Plus гарантира живи цветове дори в най-ярките области, където синьото и зеленото са доста измити на обикновените екрани. Тя възпроизвежда много по-широка цветова гама с 4 пъти повече от обикновено градации на цветовете. Моделите от серията F6200 поддържат и различни режими, предварително конфигурирани за най-реалистично възпроизвеждане на различни типове съдържание. Налице на Film mode, Natural mode, Game mode и Advanced Sports mode.


Енергийна ефективност


Ние никога не изключваме телевизора от контакта, но всъщност повечето телевизори продължават да консумират електроенергия, дори когато са изключени. Телевизорите от серията F6200 обаче консумират практически 0.00 Вата, когато не работят, което се отразява както на сметката ви за ток, така и на цялата световна екосистема. Те притежават и вграден Eco Sensor, който отчита околната осветеност и настройва яркостта на картината, за да получите оптимално изображение при минимален разход на електроенергия.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK