Пощенска банка продължава офертата си за жилищни кредити с по-ниски лихви

Съдържание от [email protected]

От днес до 31 май 2013 г. Пощенска банка удължава промоцията си за жилищни кредити в лева и евро с 2% по-ниска лихва през първата година на кредита.


Предложението е валидно за нови жилищни кредити с цел покупка, ремонт, подобрения, строеж и довършване на жилище. Нивата на лихвите по жилищните кредити в лева започват от 4,6% през първата година на кредита при ползване на допълнителни условия на пакет "Лесен живот", като през останалия период на кредита са в размер на 6,6%. Условията за ползване на пакет "Лесен живот" са превод на работна заплата по сметка в Пощенска банка, поне едно комунално плащане на месец с услугата "Универсален платец" и сключване на застраховка "Живот".


Кредитът е освободен от такси за кандидатстване и предсрочно погасяване след третата година.


Новото в предложението на банката е възможността клиентите да получават информация освен чрез традиционните канали – клоновете на финансовата институция, горещата линия на тел. 0800 18 000, интернет страницата на банката, така и чрез имейл адрес: [email protected], който е обслужван директно от специалистите в отдел "Жилищно кредитиране" в централата. На него клиентите могат да задават въпроси и да получават допълнително информация и съдействие по отношения на актуалното предложение.


Жилищните кредити на Пощенска банка предлагат "Флекси" опция, благодарение на която клиентите могат да се възползват от гъвкаво погасяване на месечните си вноски. Опция "Флекси" дава възможност за пропускане на една вноска годишно или намаляване на вноските наполовина – до 6 вноски по кредита в рамките на всяка календарна година.


Всички желаещи да кандидатстват за нов жилищен кредит от Пощенска банка могат да подадат заявка онлайн, бързо и удобно на интернет страницата на банката.


Допълнителна информация за жилищните кредити може да бъде намерена на www.postbank.bg, както и в най-близкия клон на Пощенска банка, където клиентите ще получат лична консултация от експерти "Жилищно кредитиране".
www.postbank.bg/bg-BG/Individuals/05MortgageLoans/


Пощенска банка с правно име "Юробанк България" АД е член на Юробанк Груп.


Юробанк Груп е европейска банкова организация със 71,3 млрд. евро активи, която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк е втората по големина банка в Гърция, с водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.


Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg.
Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK