УниКредит Булбанк дава старт на стажантската си програма за 2013 г.

Съдържание от ABC Design & Communication. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

УниКредит Булбанк дава шанс на 400 талантливи студенти и млади професионалисти да започнат своята кариера чрез Стажантска програма 2013. Тя се провежда за седма поредна година, като от 2007 г. до момента 1850 стажанти са направили първите си стъпки в кариерата с УниКредит Булбанк. През миналата година 25% от участвалите в стажантската програма са останали на работа в банката.


"Ние вярваме, че нашата роля на водеща банка е да подкрепяме младите хора в техните първи стъпки в кариерата", коментира Емануеле Рекиа, директор Човешки ресурси в УниКредит Булбанк.


През 2013 г. бъдещите стажанти могат да избират от позиции в цялата страна, в централата и в клоновата мрежа на банката, в следните области: Банкиране на дребно, Инвестиционно банкиране, Финансови пазари и инвестиционно посредничество; Корпоративно банкиране; Частно банкиране; Информационни технологии; Администриране на запори и застраховки; Карти и картови операции; Обработка на валутни и местни плащания; Управление на риска; Необслужвани кредити; Банкова сигурност; Обслужване и удовлетвореност на клиентите; Бизнес комуникации - маркетинг и реклама; Връзки с обществеността и комуникации.


Стажът е с първоначална продължителност 3 месеца, като в зависимост от желанието на стажанта и възможността на банката, може да бъде продължен до 6 месеца. Стажантите получават месечно възнаграждение. За участниците в програмата, на които се налага да съчетават ангажираността си в банката и ходенето на лекции, банката предлага гъвкави схеми за стажуване. Кандидатите за стаж могат да се запознаят подробно с изискванията към тях на сайта на УниКредит Булбанк www.unicreditbulbank.bg. Кандидатстването става чрез изпращане на автобиография и мотивационно писмо на [email protected], като крайният срок за подаване на документи е минимум един месец преди желаната дата за започване на стажа.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK