За първи път в България - юбилейна среща на Европейското Дружество по Дентална Ергономия

Съдържание от Интер Експо Център. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

На 17 и 18 май 2013 г. в Интер Експо Център-София, ще се проведе 25-ата годишна юбилейна среща на Европейското Дружество по Дентална Ергономия (European Society of Dental Ergonomics - ESDE).


Партньор на събитието у нас е Българската научно-изследователска група по дентална ергономия.


Страната ни за първи път е домакин на инициатива от такъв ранг в областта на денталната ергономия.


Тема на юбилейната среща е "БЪДЕЩЕТО НА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА - СПРАВЯНЕ С ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА С ПОМОЩТА НА ДЕНТАЛНАТА ЕРГОНОМИЯ".


Известни лектори от САЩ и Европа ще представят ключови концепции за планиране и изпълнение на инструменти, апаратура, високи технологии. Ще бъдат представени архитектурни решения и организация на екипната работа в съответствие с ергономичните принципи, по-продължителното и ефикасно практикуване на денталната професия в силно конкурентна среда (повече за научно-практическата програма и регистрацията на www.esde.org или на bulergodent.eu ).


За българските дентални лекари организаторите са подготвили различни форми и специални условия за участие с цел стимулиране и по-широко популяризиране на добрите практики и у нас. Специалистите могат да получат експертни консултации за подобряване на ергономичната среда, индивидуално обучение за преодоляване на проблемите, подпомагане на бизнеса с материални или финансови ресурси при по-благоприятни условия и др.


Юбилейната среща ще се проведе във възможно най-естествената среда за специалистите от здравната сфера – международната специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Тя ще се проведе в Интер Експо Център в дните от 15 до 17 май 2013 г. Участници са компании от десетки страни – България, Австрия, Италия, Словения, Гърция, Русия, Полша, Великобритания, Южна Корея, Китай, Германия, Унгария, Франция, Румъния. Увеличават се страните с колективно
представяне на компаниите, търсят се атрактивни форми за презентация на нововъведенията, стимулира се бизнес партньорството и по-голямата отвореност на фирмите към международните пазари.


Провеждането на Юбилейната среща на ESDE и най- авторитетната международна изложба в медицината БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ увеличава възможностите за преки контакти и изчерпателно запознаване с най-новото в направленията зъболечение и зъботехника - оборудване, апаратура, инструменти, стоматологични и зъботехнически материали и консумативи, ергономични решения за обзавеждане на рентгенови и зъболекарски кабинети и т.н.


Повече информация за Юбилейната среща на Европейското Дружество по Дентална Ергономия на www.esde.org и bulergodent.eu, а за изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ на www.bulmedica.bg.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK