Бъдещи лица на бизнеса са мениджъри за един ден в УниКредит Булбанк

Съдържание от ABC Design & Communication. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

И в икономиката, и в политиката има нужда от компетентни професионалисти", каза г-н Хампарцумян при посрещане на студентите.


Трима мениджъри за един ден са на посещение в УниКредит Булбанк в рамките на инициативата Мениджър за един ден, която всяка година се организира от Джуниър Ачийвмънтс България. Тримата студенти от УНСС Ангел Петров, Габриела Асенова и Симона Димитрова бяха посрещнати от главния изпълнителен директор на банката Левон Хампарцумян и главния оперативен директор Андреа Казини.


"И в икономиката, и в политиката има нужда от компетентни професионалисти. Важно е да има качествени нови лица, млади хора, които да са високо образовани, интелигентни и с усет към иновациите", коментира Левон Хампарцумян. Той им разказа не само за работата в банката, но и ги посъветва да не спират да учат и да се самоусъвършенствата дори когато завършат университет.


Ангел е първи курс, като учи едновременно "Право" в Нов български университет и "Финанси, счетоводство и контрол" в УНСС. Габриела е трети курс "Администрация и управление" в УНСС, а Симона е трети курс "Финанси" в същия университет.


"На добър път в света на бизнеса", пожела Андреа Казини на младите мениджъри. Освен с г-н Хампарцумян и г-н Казини тримата банкери за един ден се срещнаха и с директора на най-големия филиал на УниКредит Булбанк - Филиал Света Неделя. До края на работния си ден в банката младите мениджъри ще се запознаят и с работата на дирекции "Корпоративно банкиране", "Финансови пазари", "Карти", "Човешки ресурси" и "Връзки с обществеността и комуникации".


Инициативата "Мениджър за един ден" дава възможност на ученици от цялата страна да съпреживеят един реален работен ден на представители на бизнес средите, държавните институции и неправителствените организации. Кметът на София Йорданка Фандъкова откри официално събитието, в което над 250 водещи компании, организации и държавни институции посрещат над 1000 ученици и студенти.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK