Клиентите на УниКредит Булбанк сами ще създават своя индивидуална комбинация от продукти и услуги

Съдържание от ABC Design & Communication. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

УниКредит Булбанк стартира предлагането на иновативен продукт – програма "Модула". Тя дава възможност на клиентите сами да изберат своя индивидуална комбинация от продукти и услуги на основата на своите реални потребности.


Характерно предимство на новата концепция е, че клиентът плаща една обща месечна такса, която съответства на реално ползваните продукти и услуги. Въз основа на избраната комбинация клиентът получава отстъпка. Колкото повече продукти и услуги бъдат включени, толкова по-голяма е и отстъпката, която банката предоставя.


"Обичайна практика на пазара, а и на УниКредит Булбанк до момента беше да се предлага предварително определена и фиксирана комбинация от продукти и услуги. За този пакет се плащаше определена такса, независимо дали продуктите реално се ползват. С новото предложение даваме възможност на клиентите ни сами да "модулират" своя конфигурация от продукти и услуги като едновременно получат отстъпка от крайната цена за избраната комбинация", обясни Екатерина Панайотова, директор Маркетинг и клиентски сегменти в УниКредит Булбанк. За определени комбинации отстъпката от таксата може да достигне до 40%.


"Традиционните проучвания на банката показват, че клиентите изразяват желание сами да определят комбинацията от продукти, които са им необходими. Това е и посланието на "Модула" – "Направи си сам", допълни още Панайотова.


Като един новаторски подход в предлагането на продукти на банковия пазар в България, програма "Модула" бе представена за първи път в наскоро открития и единствен по рода си Банков филиал на бъдещето в Бизнес парк София. От началото на април програма "Модула" ще бъде предлагана във всички филиали на УниКредит Булбанк.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK