УниКредит Булбанк кани студенти в банката на бъдещето

Съдържание от ABC Design & Communication. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Младите хора ще могат да работят по реални бизнес проекти с подкрепата на ментори от банката.


УниКредит Булбанк стартира за втора поредна година програмата "Моята банка на бъдещето". Тя се реализира съвместно с онлайн платформата www.kosher.bg и е предназначена за студенти от различни университети и специалности, свързани с банковия бизнес – финанси, икономика, бизнес администрация, маркетинг, информационни технологии, счетоводство и др. Участниците в "Моята банка на бъдещето 2.0." ще имат възможността да работят по реални бизнес проекти с подкрепата на мениджъри от банката, които да бъдат техни ментори. Освен това за тях ще се организират обучения и след финала на програмата ще могат да започнат стаж в банката.


"Програмата "Моята банка на бъдещето" е отлична възможност за младите хора да се докоснат до бизнеса "от вътре". Стимулираме ги да мислят извън стандартите, да проявят творчество и инициативност. Очакваме от тях да бъдат ангажирани към проекта, по който работят и да не се притесняват да го представят пред мениджърския екип на банката, коментира Цветанка Минчева, заместник-директор Банкиране на дребно. Тя обясни още, че всичко това дава възможност на студентите да израснат като личности и да придобият знания и умения, които да използват в бъдещата си реализация, дори и тя да е извън банковата сфера.


За да се включат в програмата студентите трябва да регистрират клуб по банкиране в онлайн платформата www.kosher.bg и да изразят желанието си да станат част от програмата "Моята банка на бъдещето 2.0" до 15 април 2013 г. След това УниКредит Булбанк ще се свърже с клубовете, за да ги информира за следващите стъпки. Програмата ще приключи до средата на юли тази година. Студентите могат да избират между шест проекта, които са в областите Корпоративно банкиране, Банкиране на дребно и информационни технологии, Маркетинг и комуникации, Развитие на бизнеса.


"Участието в проекта "Моята банка на бъдещото" ни даде самочувствието да вярваме във възможностите си и да знаем, че може да разчитаме на подкрепата на УниКредит Булбанк", коментира Велизар Гутов, създател и ръководител на клуб "Банкери на бъдещето" от Стопанска академия "Д. А. Ценов", победители в първото издание на програмата.


Как премина миналогодишното издание на програмата може да видите в корпоративния блог на УниКредит Булбанк и да разгледате снимки във Фейсбук страницата на банката.


Освен възможността за работа по проекти УниКредит Булбанк дава шанс на 400 студенти да започнат стаж в банката. Стажантска програма 2013 вече стартира, като тя се провежда за седма поредна година. От 2007 г. до момента 1850 стажанти са направили първите си стъпки в кариерата с УниКредит Булбанк. През миналата година 25% от участвалите в стажантската програма са останали на работа в банката.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK