"Медиа зона" на специализираните изложения

Съдържание от Интер Експо Център. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Интер Експо Център – София работи целенасочено за подпомагане развитието на бизнес контактите в различните направления на индустрията. Всяко едно специализирано изложение отразява, както ситуацията в бранша за страната и региона, така и тенденциите за развитие.


Екипът на изложбения комплекс разработва проект "Медиа зона" на всяко изложение от началото на 2013г. В специално обособена площ се организира провеждането на индивидуални разговори – интервюта с участници в специализираните изложения. На компаниите се предоставя възможност за директно представяне на продуктите и услугите, с които участват във форума и за обръщение към техните потенциални партньори и клиенти. ПР специалистите на Агенция Булгарреклама са си поставили амбициозната цел да са максимално полезни на участниците в изложенията, като по този начин добавят още стойност на представянето им.


Успешен е и новият формат – дискусия тип "Работна закуска", който компанията реализира вече два пъти преди изложенията за хранително вкусовата промишленост и СИХРЕ в края на 2012г. и в средата на март преди Българска Строителна Седмица 2013г. Целта на Интер Експо Център – София е да бъде максимално полезен на бизнеса и като негов партньор да работи за решаване проблемите на конкретните индустрии. Партньор при провеждането на срещите е Лаура Кетъринг, а домакин – ресторант "Враня" в хотел Рила в столицата. Дискусиите "Работна закуска" се провеждат на кръгла маса, по време, на която се обсъждат наболелите проблеми на всеки бранш и се търсят нови решения. На срещите присъстват представители на браншовите организации, държавните институции и водещите медии.


Всяко интервю от специализираните изложения, както и записи от провеждането на "Работните закуски" се публикуват в You Tube канала на изложбения комплекс, което от своя страна води до все по-голяма популярност на предлаганите иновации.


Актуална информация за събитията следете на сайта на изложбения комплекс и в социалните мрежи Facebook и LinkedIN.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK