GLOBUL подкрепя събитие на Американски университет в България

Съдържание от Отдел "Връзки с обществеността" - GLOBUL. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

GLOBUL ще подкрепи студентска инициатива, която ще се състои днес в Американския университет в Благоевград. Събитието ще се проведе под формата на състезание, в което ще се включат студенти и ученици от водещи учебни заведения в страната, сред които Университет за национално и световно стопанство, Първа езикова гимназия – Варна и Американски университет в България.


Участниците в събитието ще бъдат разделени на отбори, които ще се състезават помежду си, отговаряйки на въпроси от няколко области: история, литература, наука и география. За първото място ще се борят двата отбора, които успеят да съберат максимален брой точки в рамките на конкурса. Победителите ще получат парични награди и сертификати за участието си в интелектуалната надпревара. Целта на инициативата е да срещне студентите с представители на бизнеса и да допринесе за бъдещата им кариерна реализация.


"Благодарни сме на GLOBUL за оказаната подкрепа, тъй като събитието се организира по идея на студенти от Американски университет в България с цел да подпомогне младите хора и да ги насочи при избора им на професия. Щастливи сме, че успяхме да привлечем вниманието на бизнеса, тъй като връзката между организациите и образователните институции в страната има безспорни ползи и за двете страни." – коментира организаторът на проекта Тимур Хюсейнов.


Подкрепата на GLOBUL за събитието на Американски университет в България е поредната инициатива, която компанията предприема, за да подпомогне професионалното обучение на младите хора в страната. GLOBUL традиционно провежда редица кампании, насочени към професионалното развитие на българските студенти като ежегодна стажантска и стипендиантска програма, поредица лекции в рамките на "Часът на GLOBUL", както и подкрепа за форуми и значими проекти в областта на образованието.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK