УниКредит Булбанк ще обучи 1200 служители по програма на Европейския съюз

Съдържание от ABC Design & Communication. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

УниКредит Булбанк ще обучи 1200 свои служители от клонова мрежа до края на годината. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" и на Европейския социален фонд на Европейския съюз. В началото на годината банката подписа договор с Агенцията по заетостта за безвъзмездно финансиране на проект по ОП "Развитие на човешките ресурси". Проектът "Посветени на клиента" е на стойност 144 хил. лв. Одобреното финансиране от Европейския Съюз чрез Европейския Социален Фонд е 70% от стойността на проекта.


"Посветени на клиента" ще усъвършенства уменията, свързани с общуването с клиенти. Обучението на служителите на УниКредит Булбанк има за цел поддържане на високи стандарти при обслужване на клиентите, подобряване на професионалните умения и ключови компетенции на колегите от различни позиции чрез поставяне в ситуации на преживяване и групова работа.


Реализацията на проекта допринася за постигането на общата цел на ОП РЧР – "да се подобри качеството на живот на хората в България чрез подобряване на човешкия капитал, постигане на високи нива на заетост, повишаване на производителността, достъп до качествено образование и учене през целия живот и засилване на социалното включване". Проектът "Посветени на клиента" е съобразено с нуждите от обучение на служителите на УниКредит Булбанк.


Повишаването на качеството на работната сила е основен приоритет на банката и е с ключово значение за постигане на дългосрочните й цели. Проектът "Посветени на клиента", успешното изпълнение на дейностите и постигането на заложените резултати ще допълни ефекта на инициативата на ЕС "Европа 2020" за осигуряване на интелигентен, устойчив и приобщаващ растеж с високи равнища на заетост.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK