Коучинг Лаб 03: Как да открием призванието си и да се реализираме професионално чрез коучинг и селф-коучинг

Съдържание от Пламен Петров | Equinox Partners. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

По време на следващия ни Коучинг Лаб 03 на 23 април, заедно с Веслава Попова ще изследваме... себе си и силата на коучинга в търсене на собственото си призвание и професионално разгръщане. Ще се потопим в уюта на Hot Spot Books & Art Library - един разноцветен свят от книги и изкуство. И ще се наслаждаваме на топъл чай и още споделяния и интересни дискусии.


Веслава е изследовател и търсач на истинската същност в човека. Вдъхновява я възможността как да открием своя вечен двигател, от който извира непрекъсната творческа енергия и ни дава кураж да следваме собствения си път. В продължение на няколко години търси и експериментира с различни модели и подходи, с които по-лесно и по-бързо да достигаме до същността си и как да я изяваме професионално. Основни методи по пътя й са били селф коучингът и коучингът. Задаването на правилните въпроси са я довели до създаването на съпътстваща система от инструменти, които ни помагат в откриването на верните за нас отговори във всеки етап от пътя.


Веслава Попова е управляващ партньор в LeadWay, компания за развитие на лидерството на топ, висш и среден мениджмънт чрез групови и индивидуални методи на развитие: обучение, тренинг, коучинг, тийм билдинг, 360 градусова обратна връзка, изследване на личностни нагласи по MBTI и други инструменти за развитие на индивидуалното, екипно и организационно лидерство. Преди това е заемала висши управленски позиции в областта на продажбите, маркетинга, тренинга и бизнес развитието в Ейвън Козметикс, Национални дистрибутори и две неправителствени организации, финансирани от Американската агенция за международно развитие за обучение и консултации на български топ мениджъри.


Автор е на цялостни програми за развитие на лидерството в международни и български корпорации, в които е участвала и като фасилитатор, и коуч. Съдействала е за изграждане на коучинг култура чрез обучение, развитие и акредитация на вътрешни коучове като част от стратегията на международна производствена компания, един от световните лидери в своята област. Веслава Попова е Акредитиран коуч от Международната Коуч Федерация (ACC), Дипломиран коуч от Coach U, САЩ, Сертифициран MBTI® фасилитатор, Магистър Бизнес администрация, УНСС, Магистър Английска и българска филология, СУ.


За кого: Този коучинг лаб е подходящ за всеки, който търси отговори за собственото си призвание и професионално развитие, за професионалисти от различни области, мениджъри и собственици на бизнес, коучове и коучинг ентусиасти.


Кога: вторник, 23.04.2013
Къде: Hot Spot Books & Art Library, ул. Иван Денкоглу 18, София (влиза се през входа на SUSHI-ресторанта)


Програма:
18.30 - 19.00 - Посрещане и настаняване
19.00 - 19.15 - Представяне на инициативата "Коучинг Лаб"
19.15 - 20.15 - Презентация и разговор с Веслава Попова (АСС)
20.15 - 20.30 - Почивка
20.30 - 22.00 - Рефлексия, дискусия, нетуъркинг


Пълна информация за събитието тук

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK