World Top Investor за пета поредна година в България

Съдържание от Karoll. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Световният шампионат за инвеститори World Top Investor ще се проведе за пета поредна година и в България с официален спонсор инвестиционен посредник "Карол". В надпреварата е добре дошъл всеки инвеститор, който счита, че има нужните умения и достатъчно добра стратегия за да излезе на чело в първенството. Победител е този участник, който направи най-голямо процентно увеличение на първоначалния си капитал в срок от една година (от 1-ви Май 2013 до 30 Април 2014).


Характерна черта на World Top Investor е, че цели съревнованието да бъде между инвеститори и трейдъри от всякакъв тип. Единственото изискване пред участниците е сметката, с която участват да е захранена с не по-малко от 2,000 USD или2,000 EUR и да се сключват поне 2 сделки на месец. Върху всичко останалото участникът има пълна свобода – вид стратегия, институционален или индивидуален инвеститор, предпочитан пазар, ливъридж по сметката и тнт. Именно тази гъвкавост и липсата на бариери за участие правят този конкурс толкова атрактивен.


Можете да участвате в World Top Investor 2013-2014 чрез официалния спонсор за България – инвестиционен посредник "Карол". Нужно е да имате открита сметка за маржин търговия в някоя платформите Карол Дилинг или Karoll MetaTrader4. Даден инвеститор може да участва в състезанието с най-много две сметки, като аргументът на организаторите е, че по този начин дават възможност на участника да търгува с две различни стратегии.


Българските инвеститори успяха да постигнат много добри резултатите в предишни провеждания на състезанието. За периода 2009-2010 година българинът Христо Гривнев постигна доходност от 188%, заемайки престижното 2-ро място. Победителят за въпросната година пък успя да направи завидните 555% доходност. Още по-впечатляващ е резултатът на миналогодишния победител от Полша Павел Олчава – 857%.


Всичко това показва, че конкуренция в състезанието е на ниво и всеки участник трябва да разполага с наистина силни качества и добра дисциплина за да вижда името си в първите 10 в класацията. Победителят в състезанието, освен трофей печели и световно признание за изключително способен трейдър, което е предпоставка за доброто му кариерно и личностно развитие в бъдеще. Повече информация за състезанието може да се намери на официалният сайт: www.worldtopinvestor.com

Икономедиа е медиен партньор на състезанието.
Пожелаваме успех на всички български участници!

Коментари (17)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Nikola Kalchev
  Nikola Kalchev
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Бъдете внимателни - Глобал Маркетс отново работят под името Karоll !

 2. 2 Профил на damyanov_ivan
  damyanov_ivan
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Димитър Хаджов и Ангел Рабаджийски са освните измамници в новосформираното дружество Karoll, дано никой не попада в капана им.

 3. 3 Профил на Бойко Тодоров
  Бойко Тодоров
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Съгласен съм с вас. Колко още хора трябва да измамят? Пазете се, ако не искате и вас да опарят.

 4. 4 Профил на Данаил Миленов
  Данаил Миленов
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Не останаха честни хора … Бях опарен лично от г-н Хаджов. Много добре обещава и омайва клиентите си. Докато се усетиш и вече е късно... Дано бъдат разследвани и никой повече да не се чувства така излъган като мен!

 5. 5 Профил на Maria Damianova
  Maria Damianova
  Рейтинг: 8 Разстроено

  Karoll са новите финансови измамници. В никакъв случай не се забърквайте с тях. Средствата с които разполагате ще се изпарят, но тогава ще е късно. Мислете навреме.

 6. 6 Профил на stasyyy1
  stasyyy1
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Искам да се оплача от Karoll. Лъгаха ме в продължение на няколко месеца и накрая изгибих всичко, което бях инвестирал при тях! Никога не им се доверявайте.

 7. 7 Профил на lora-andreeva90
  lora-andreeva90
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Така наречената фирма Карол има вече изградена финансова пирамида, която рано или късно води хората до фалит. Просто така са го измислили, по-добре се насочете към друга компания.

 8. 8 Профил на lora-andreeva90
  lora-andreeva90
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Така наречената фирма Карол има вече изградена финансова пирамида, която рано или късно води хората до фалит. Просто така са го измислили, по-добре се насочете към друга компания.

 9. 9 Профил на Деян Васев
  Деян Васев
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Димитър Хаджов и Ангел Рабаджийски трябва да бъдат разследвани и да прекратят дейността си, стотици хора вече бяха измамени. До кога в България измамниците ще стават все по-богати, а обществото жертва на мръсни схеми?

 10. 10 Профил на Севда Кротнева
  Севда Кротнева
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Изобщо има ли доволен клиент на фирма Karoll? Първите няколко месеца заблуждават и те поддтикват да инвестираш все повече и след това изведнъж всичко се изпарява ... Как не се сетих да се разровя в интернет и да потърся коментари на потребители преди да се вържа на сладкодумните им приказки. Дано поне хората след мен прочетат този коментар на време.

 11. 11 Профил на Нейчо Валентинов
  Нейчо Валентинов
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Съгласен съм с вас. Не може да се има никакво доверие на Karoll. Смяната на името не означава,че и репутацията им ще се заличи. Вече са се доказали със стотиците си финансови измами и не мисля,че ще им се довери някой.

 12. 12 Профил на Ивелин Киров
  Ивелин Киров
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Karoll са същите като Глобал Маркетс на времето. Обещават, надъхват ви да инвестирате все повече и накрая прибират всичко. Нагли мушеници!

 13. 13 Профил на Filip Antov
  Filip Antov
  Рейтинг: 11 Неутрално

  Karoll са поредните измамници, които се появяват на бял свят отново. Виждам, че някой вече се е досетил от къде произлизат. А именно от Глобал Маркетс. Същите тези крадци и мошеници започват отново да ограбват наивни хора.

 14. 14 Профил на Илияна Райкова
  Илияна Райкова
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Както виждам много хора са били оплетени в мрежите на Глобал Маркетс. Въпреки множеството жалби и наказания на тяхно име, продължават да се опитват въртят мръсните си схеми и от нова фирма. Мисля,че този факт говори що за хора са ...

 15. 15 Профил на Весела Джамбазова
  Весела Джамбазова
  Рейтинг: 8 Неутрално

  В КФН са постъпили множество жалби и сигнали от клиенти и потенциални клиенти на ,,Глобал Маркетс” ООД, които се отнасят до порочни търговски практики, неуредени финансови взаимоотношения с клиенти в особено големи размери, използване на неистински документи, неизплащане на възнаграждения на служители, умишлено въвеждане в заблуждение на клиенти във връзка с техните активи и извършените с тях операции и други.

 16. 16 Профил на MagdalenaRo
  MagdalenaRo
  Рейтинг: 14 Неутрално

  До коментар [#15] от "Весела Джамбазова ":

  Да, аз също апелирам всички, който четат това да се пазят от измамните схеми на Karoll. Всички, които се занимавахме с тях бяхме изгълани и потърпевши, тоест не само аз а група от 4-5 мои познати и аз.

 17. 17 Профил на K Tihomir
  K Tihomir
  Рейтинг: 8 Неутрално

  Hora prosto se pazete ot izmamnite shemi na Karoll. Nqma nito edin dovolen tehen klient. Sami si napravete precenka zashto e taka!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK