Най-новите технологии в сферата на CRM софтуера бяха представени на организирания от Балкан Сървисис и Майкрософт CRM форум

Съдържание от Crossroads Bulgaria. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Консултантската компания Балкан Сървисис и Майкрософт България събраха десетки представители на бизнеса на 12 април, в рамките на организирания от двете компании CRM форум "Пазарен лидер – мисия възможна". Зала Рила на столичния хотел Шератон се оказа малка, за да побере всички гости на събитието, дошли да чуят добрите практики.


В презентация на тема "Microsoft Dynamics CRM за всички – възможности, инвестиции, индустрии, пътна карта" Милен Манчев, CRM Sales Lead South Balkans в Microsoft България представи последните иновации в сферата на CRM технологиите, засягащи различни аспекти от управлението на процеси и продажби. Фокусът бяха отношенията с клиенти - от маркетинга, през продажбите, до последващата поддръжка, а според специалистите форумът показа едно - настъпва епохата на клиента. Беше демонстриран сериозният опит на екипа на Балкан Сървисис с проекти за внедряване на системата Microsoft Dynamics CRM, интеграцията й с разнообразни други софтуерни решения, оптимизиране на мобилния достъп до CRM, мобилно издаване на фактури, управлението на мобилни екипи и локализирането им на географски информационни системи (GIS).


Гостите имаха възможност да се запознаят с конкретни примери на вече реализирани CRM проекти от портфолиото на компанията. Лекция на тема "Как да превърнем една рекламна кампания в успешен бизнес? Направете вашите лийдове доволни клиенти" направи Драгомир Григоров, Директор "Бизнес Развитие" в Investor.BG, а Владислав Соколов, Търговски директор във Walmark представи темата "Мобилно приложение за приемане на поръчки, мърчандайзинг и маршрутизация по всяко време и на всяко място". На форума презентираха още представители на компаниите ProAd и Ege Computers, а Алекс Захариев от Gartner България изнесе лекция на тема "The Eight Building Blocks of CRM.


Повече информация за събитието можете да откриете тукПовече за Балкан Сървисис


Балкан Сървисис ООД предлага консултантски услуги в сферата на приложенията за управление на бизнеса с акцент върху ERP (Enterprise Resource Planning), BI (Business Intelligence) и CRM (Customer Relationship Management. Ефективните бизнес решения, които внедрява компанията са насочени към цялостна оптимизация на бизнес процесите. Продуктовото портфолио на компанията включва Atlantis ERP – цялостно решение за планиране и управление на фирмени ресурси, QlikView Business Intelligence - решение за Reporting, ad-hoc анализ и Key Performance Indicators (KPIs), Microsoft Dynamics CRM – цялостно решение за управление връзките с клиенти, IT поддръжка и услуги, изготвяне и управление на Европейски Проекти.


Повече за Майкрософт


Учредена през 1975 година, Microsoft (NASDAQ "MSFT") е световен лидер в областта на софтуера, услугите и интернет технологиите за компютърно управление на бизнеса и човешките ресурси. Фирмата предлага широк спектър от продукти и услуги за бизнес и крайни потребители, като всеки продукт е създаден, за да създаде предимства за потребителите навсякъде, по всяко време и на всякакъв вид устройство. През 1999 г. е открит офиса на Microsoft в България.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK