IBS вече предлага продуктите IBM Power Systems

Съдържание от IBS. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

От средата на март 2013 IBS е оторизирана за предлагането на IBM Power Systems. С новата оторизация компанията разширява портфолиото си от вископроизводителни и надеждни сървърни решения и допълва предоставяните интегрирани хардуерни и софтуерни решения за различни бизнес нужди.


IBM Power Systems са създадени за високи натоварвания и интензивни изчисления и могат да отговрят ефективно на предизвикателствата пред ИТ инфраструктурата. Те включват разнообразие от сървърни решения както за средния бизнес, така и за големите организации.


Развитието на основните системи и натрупването на големи обеми от данни изискват сървърите от ново поколение да бъдат все по-гъвкави, надеждни и производителни, като в същото време да оптимизират разходите за експлоатация и поддръжка. IBM Power Systems обединяват всички тези характеристики в едно интегрирано, лесно за управление и ефективно решение. Повече от десетилетие IBM Power Systems комбинират производителност, скалируемост и ненадминати възможности за виртуализация, за да подпомогнат организациите в постигането на техните бизнес резултати.


Компаниите, които са се доверили на IBM Power Systems, не само оптимизират капиталовите и оперативните разходи, но постигат и конкурентни предимства чрез съкращаване на времето за разработка и внедряване на нови продукти и услуги. Комбинацията с решения за анализ на бизнеса им помагат да "уловят" в ранен стадий зараждащите се трендове и да насочат усилията си в разширяване на пазарния дял и проникването на нови пазарни сегменти.


Основни характеристики на IBM Power Systems:
•Достъпни и енергийно ефективни;
•Интегрирани и лесни за внедряване;
•Ниска обща цена за притежание и бърза възвращаемост на инвестицията;
•Надежност, гарантирана от избора на доказани операционни системи - IBM® AIX®, IBM i, Linux и решение за сървърна виртуализация.


Оторизацията на IBS съвпада със скорошното анонсиране на новите продукти от Power Systems портфолиото с POWER7+ технология, с които управлението на големи обеми данни и използването на облачни технологии ще бъдат достъпни за компании от всякакъв размер.За Ай Би Ес България


Ай Би Ес България е водеща българска компания приела предизвикателството чрез иновативност и прогресивни технологии да доставя решения променящи живота и бизнеса.


Съчетаваме услуги в областта на информационните технологии с високо квалифицирани умения и професионализъм, които подпомагат развитието на организациите с оглед постигане на по-висока ефективност, по-добро ниво на обслужване на клиентите и партньорите и по-добра продуктивност.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK