Водещи експерти от банковия и финансов сектор, телекоми и софтуерни компании ще участват в дискусия на 23 април

Съдържание от HP България

Събитие, организирано от HP Software и посветено на осигуряването на качеството и производителността на софтуерните приложения, ще се проведе в хотел Хилтън на 23 април. Очакват се повече от 80 експерти от банки и финансови институции, телекоми и компании за софтуерна разработка, които имат звена за тестване на приложения и услуги.


На събитието своя практически опит ще споделят представители на Experian и НР. Гост ще бъде и Рикардо Санна – експерт от НР в сферата на решения за осигуряване на качеството на софтуерa (Quality Assurance) и отговарящ за Европа, Средния изток и Африка.


Ще бъде организирана и дискусия, в която участниците ще имат възможността да споделят успехи и предизвикателства от практиката си.


"С организирането на този форум се опитваме да съберем заедно експерти по осигуряване на качеството на софтуера и да ги въвлечем в дискусия, в която всеки да сподели успехите и предизвикателствата, с които се срещаме всеки ден. Осигуряването на качеството на софтуера е тема, която винаги е била актуална и става все по-важна за организациите. Сред причините за това са, на първо място: намаляването на рисковете за бизнеса, породени от лошо качество на софтуера и по-ефективно привеждане в синхрон на ИТ с бизнес целите на организацията. Ключово предимство на автоматизираното тестване е и намаляване на времето за пускане на пазара или в експлоатация на нови софтуерни продукти (или нови версии на съществуващи продукти), както и по-бързото отстраняване на дефекти," каза Димитър Цветков, консултант за софтуерния бизнес на HP за Югоизточна Европа.


В допълнение, той подчерта, че осигуряването на качеството на софтуера води до подобряване на прозрачността в жизнения цикъл на даден проект и подобряване на съвместната работа по различни проекти. В компаниите с доказани добри практики в сферата, инженерите по качеството са активна страна във всеки етап от разработването на софтуера.


За повече информация и регистрация за събитието, моля посетете тази страница. Местата са ограничени. Регистрацията е безплатна.За HP накратко


HP създава нови възможности технологията да има значително въздействие върху хората, бизнеса, правителствата и обществото. Най-голямата технологична компания в света предлага портфолио, което включва принтери, персонални компютри, софтуер, услуги и ИТ инфраструктура, за да разреши проблемите на клиентите си. Повече информация за HP (NYSE: HPQ) можете да намерите на www.hp.com.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK