Системата за домашно кино Samsung HT-F6550W ви поставя в центъра на 3D забавлението

 Съдържание от Samsung. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Системите за домашно кино отдавна са в списъка на ценителите на високачественото домашно забавление. За тези обаче, които непрекъснато търсят усъвършенстване на изживяването, близко до реалността и създаващо много по-силни емоции, Samsung създаде модела HT-F6550W.


Всепоглъщащият звук и картина, изградени от последните иновативни технологии на Samsung, са надградени с истински 3D звук, благодарение на функцията DTS Neo Fusion, екскулзивно разработена за продуктите Samsung. Паралелно с това Samsung HT-F6550W надскача високото качество на звук и картина и предлага повишена функционалност с новите си характеристики.


Изключително качество на звук и картина


Звуковите характеристики на Samsung HT-F6550W ще вдъхнат нов живот на развлеченията вкъщи. Вграденият усилвател с електронна (вакуумна) лампa


възпроизвежда топъл и богат звук, като същевременно редуцира околния шум и други смущаващи фактори. Усилвателят на Samsung HT-F6550W възпроизвежда звук, възможно най-близък до аналогов сигнал и създава мек звук на висока честота. Функцията Crystal Plus филтрира звука двойно и намалява изменението на звука.


Високоговорителят, изграден от стъклени влакна допълнително помага за повишаване на чистотата на звука, като същевременно е устойчив на топлина и обира вибрациите от силния звук.


Функцията за възпроизвеждане на истинския 3D звук присъства екслкузивно в системите за домашно кино на Samsung. Технологията 3D Sound Plus се съчетава с DTS Neo:Ultra, за да създаде реалистичен 3D звук. По този начин можете да изживеете истинско 3D звуково приключение, при което звука идва от различни точки на стаята.
За пълното потапяне в любимото ви съдържание е необходима и реалистична 3D картина. Samsung HT-F6550W предлага именно такава, благодарение на 3D технология, която използва сложни алгоритми, за да сведе до минимум видимото напластяване на картината. Full HD 3D функцията допълнително повишава изключителното зрително изживяване.


Богат източник на развлечения


Достъпът до видеото и музиката по поръчка става много по-лесно, благодарение на интегрирания Smart Hub. Съчетаването на функции от магазина за приложения Samsung Apps, вградената опция за Wi-Fi и AllShare ще изгради изключителна безжична мрежа в дома ви, която предлага неограничен избор от развлечения.


Благодарение на въведената през 2007 г. от Samsung технология Anynet+, можете с едно дистанционно управление да контролирате множество устройства.


Технологията дава възможност за дистанционно управление на устройства, използващи HDMI кабели за свързване към HDTV. Това означава, че вече няма да има нито бъркотия, нито заплетени кабели. HDMI осигурява отлично качеството на картината и звука с лесно свързване.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK