LG пуска "Сценична треска" – второто видео от поредицата So Real It’s Scary

Съдържание от [email protected] Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

София, 24 април 2013 г. – LG Electronics (LG) пуска продължението на вирусно-то видео от миналата година So Real It’s Scary, което носи заглавието
"Сценична треска" – So Real It’s Scary 2. Във второто видео от поредицата е включен мониторът LG 21:9 UltraWide, който с присъствието си отново повдига въпроса – "Kолко реални могат да бъдат образите на IPS мониторите на LG?".


"Шокираните реакции във видеото "Сценична треска" – So Real It’s Scary 2 са напълно автентични", каза Куон Ли-геун, вицепрезидент на IT бизнес отдела на LG Home Entertainment Company. "Всяка от тях потвърждава, че качеството на картината, което предлага IPS технологията на LG, може да заблуди човешкото око. С живите си цветове и изключителна яснота на предаване на движение, на-шите IPS монитори дават възможност за наистина впечатляващо зрително изжи-вяване."


Представеното през 2012 г. вирусно видео So Real It’s Scary се превърна в сенза-ция. То започва с група работници, които монтират LG IPS монитори на пода на асансьор. След като всичко е готово, няколко скрити камери проследяват реакци-ите на возещите се в асансьора, когато добре замаскираните монитори създават илюзията, че подът изведнъж пропада. Шокът и страхът на нищо неподазиращите участници във видеото демонстрират колко реалистично е качеството на картината, което предлага IPS технологията на LG. Само за няколко дни след пускането на клипчето в YouTube, то е гледано от милиони хора по целия свят.


Скрити камери улавят естествените реакции и на неволните участници в продъл-жението на поредицата, "Сценична треска" – So Real It’s Scary 2. При направено-то предварително проучване във фокус група с 600 респондента, видеото е класи-рано в първите 5% от показаните вирусни клипчета. То е оценено с 8 от 10 точки по три от показателите: задържане на вниманието, ангажиране и влияние.


Може да видите какво се случва, когато IPS мониторите на LG посетят мъжката тоалетна на: www.facebook.com/LGBulgaria

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK