BRITANICA Summerland - незабравим английски лагер за вашето дете

 

© BRITANICA

 Съдържание от BRITANICA. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Летният лагер е несравнимо приключение за всички деца. Там те създават нови контакти, учат се да общуват и да бъдат по-отворени към света наоколо. Освен това развиват уменията си да бъдат по-самостоятелни и дисциплинирани, да разчитат първо на себе си, да спазват дневен режим. Летният лагер е и отличен начин за здравословно откъсване от средата и прекарване на приятни дни сред природата. Това дава на детето добра възможност да се забавлява и да прави различни полезни дейности, които да го развиват умствено, духовно и физически.


Тъй като за децата най-приятното занимание е да бъдат на открито и да се забавляват със своите приятели, от 14 години насам BRITANICA Summerland предлага ваканционна програма, в която всяко дете прекарва своето време по възможно най-ползотворния и приятен начин, с добро съчетание от комуникация на английски език и много занимателни дейности. В тях компютрите и телевизорите са заменени с планината, чистия въздух и всички интересни програми, с които е изпълнен всеки ден.


Освен походите в гората, скаутската програма, игрите и спортните състезания децата научават интересни факти за природата, за толерантността и приятелството и за самите себе си. Децата придобиват увереност в способностите си, провокират мисленето си и развиват своето въображение с приключенията, които срещат в BRITANICA Summerland.


Тази година BRITANICA Summerland предлага два лагера в планината – за деца между 8 и 12 години и тийнейджъри, между 13 и 16 години, с програми съобразени със съответните възрасти и интереси.


Повече за BRITANICA Summerland 2013 можете да откриете в сайта на BRITANICA Summer Academy - www.summerschools.bg, където ще намерите подробна информация за всички летни езикови програми за деца на образователен център BRITANICA.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK