Английски интензивни курсове в BRITANICA

Съдържание от Калина Комитова | BRITANICA. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Skills for Success
Ако искате да усъвършенствате умението си за свободна комуникация, този курс ви дава възможност да практикувате говоримия английски в разнообразие от ситуации.


BRITANICA General English Course for Beginners
Програмата е за абсолютно начинаещи, която ще ви помогне да с епочувствате по-уверени, когато разговаряте, пътувате или пазарувате.


BRITANICA General English Course (А1, А2, В1, В2)
Ако досега ви е било трудно да преодолеете езиковата бариера и искате да проговорите езика по лесен и достъпен начин, то този курс е за вас.


BRITANICA Business English Course (А1, А2, В1, В2)
Ако използвате английския език на работното си място, BRITANICA Business English Course ще ви помага да комуникирате по-ефективно във всяка ситуация от работното ежедневие.


Cambridge Certificate FCE, CAE, BEC


Ако за вашето бъдещо обучение или кариера, ви е необходим международен сертификат, курсовете на BRITANICA за FCE, CAE или BEC, ще ви помогнат да се справите успешно на изпита.


За повече информация и записвания, посетете bg.britanica-edu.org

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK