Пощенска банка отчита над 25% повече отпуснати жилищни кредити и устойчив ръст на запитванията от клиенти

Съдържание от Proximity Sofia. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Пощенска банка удължава специалната оферта за жилищни кредити в лева и евро с 2% по-ниска лихва през първата година на кредита. Промоционалното предложение ще бъде в сила до 30 септември 2013 г. и идва в отговор на засиления интерес към жилищните кредити, предлагани от финансовата институция.
От началото на годината Пощенска банка регистрира над 25% увеличение на усвоените жилищни кредити. Към днешна дата запитванията за кредити са значително повече в сравнение със същия период миналата година, като тенденцията е за устойчиво нарастване. В специален доклад за жилищно кредитиране за първото тримесечие банката обяви 25% увеличение на запитванията спрямо първото тримесечие на миналата година. Затвърждава се и превесът на левовото кредитиране.


Атрактивната жилищна оферта е валидна за нови кредити, усвоени за покупка, ремонт, подобрения, строеж и довършване на жилище. Нивата на лихвите в лева започват от 4.6% през първата година на кредита, като е необходимо клиентите да ползват пакет "Лесен живот". През останалия период на кредита лихвите са в размер на 6.6%. Условията за ползване на пакет "Лесен живот" са превод на работна заплата по сметка в Пощенска банка, едно комунално плащане на месец с услугата "Универсален платец" и сключване на застраховка "Живот".


Пощенска банка прилага изключително гъвкава политика по отношение на разработването на своите продукти. Целта е те да отговарят максимално на очакванията, изискванията и нуждите на клиентите. За всички жилищни кредити клиентите са освободени от такси за кандидатстване и предсрочно погасяване след третата година. Банката предлага и "Флекси" опция, която дава възможност за пропускане на една вноска годишно или намаляване на вноските наполовина – до 6 вноски по кредита в рамките на всяка календарна година.


Допълнителни улеснения за клиентите са възможността за директна консултация от експерти по жилищно кредитиране в централата чрез имейл: [email protected], както и напълно безплатна онлайн апликация за жилищен кредит чрез интернет сайта на банката.


Допълнителна информация вижте на www.postbank.bg/bg-BG/Individuals/05MortgageLoansПощенска банка с правно име "Юробанк България" АД е член на Юробанк Груп.


Юробанк е европейска банкова организация с 67,7 млрд. евро активи (към 31.12.2012), която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк има ключово присъствие в Гърция и водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.


Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на
www.postbank.bg, както и на www.facebook.com/PostbankBG.


Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK