Кампания на УниКредит Кънсюмър Файненсинг и Технополис събра 6 400 лева за децата от SOS Детски селища България

Съдържание от Милена Парцунева | [email protected] Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Съвместна благотворителна кампания на компанията за потребителско финансиране УниКредит Кънсюмър Файненсинг и веригата магазини за бяла и черна техника Технополис събра 6 400 лева в подкрепа на децата от SOS Детски селища България. В навечерието на 1 юни събраната сума беше връчена на Мариян Дянков, директор Програма "SOS Детско селище" за локация София – Радомир - Дрен на организацията от Масимо Франчезе, изпълнителен директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг, и Златина Шиварова, мениджър реклама на "Технополис".
Средствата бяха събрани в периода 10-30 май като всяка от компаниите – УниКредит Кънсюмър Файненсинг и Технополис дари по един лев за всеки отпуснат кредит за периода в обектите на веригата. В рамките на инициативата в магазините на Технополис двете фирми призоваваха клиентите си "Вземи стока на изплащане и дари усмивка на дете за 1 юни!"


"Изключително благодарни сме за тази подкрепа, която SOS Детско селище Дрен получава за пореден път от нашите приятели от УниКредит Кънсюмър Файненсинг и Технополис, които показват изключителна съпричастност към каузата на децата, лишени от родителска грижа", каза Мариян Дянков, директор Програма "SOS Детско селище", локация София – Радомир – Дрен.
От своя страна мениджърите на двете компании-дарители също изразиха удовлетвореността си от успешната съвместна кампания. "Надяваме се да успеем да направим още по-хубав празника на децата от SOS селището в Дрен, благодарение и на ангажираността на нашите клиенти", каза Борислав Генов, търговски директор, УниКредит Кънсюмър Файненсинг.


"Технополис традиционно подкрепя децата и младежите, защото те са бъдещето на България", сподели Златина Шиварова, мениджър реклама на "Технополис".


УниКредит Кънсюмър Файненсинг подкрепя SOS Детски селища България от 2010 г. От тогава компанията е сред големите корпоративни дарители на сдружението, а през 2012 г. става най-големият дарител с две мащабни кампании, подкрепени и от търговските й партньори и от Фондация УниКредит, Италия.


УниКредит Кънсюмър Файненсинг си партнира с Технополис за втори път в подобна благотворителна инициатива. През 2011 г. по повод Великденските празници двете компании организираха и проведоха инициатива под мотото "Заедно сбъдваме детски мечти", с която помогнаха на децата от SOS Детско селище Дрен да отидат на летен лагер.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK