УниКредит дава стипендии от 22 хил. евро за международна магистърска програма

Съдържание от ABC Design & Communication. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

УниКредит за поредна година отпуска стипендии за международната магистърска програма New Europe Master in Banking and Entrepreneurship. Чрез нея се дава шанс на млади професионалисти с интереси в областта на финансите да получат висококачествено образование и да поставят основите на своята международна кариера. Обучението се отличава и с възможността за 3-месечен стаж в някоя от банките или компаниите на УниКредит в Европа.


Програмата New Europe Master in Banking and Entrepreneurship е подходяща за дипломирани бакалаври и магистри с не повече от три години професионален опит и отлично владеене на английски език. Единадесетото издание на магистърска програма започва през октомври 2013 г. Студентите ще преминат обучение в шест модула, ще имат работни срещи и семинари, последвани от тримесечен стаж и финална защита на магистърска теза (септември 2014 г.). Крайният срок за кандидатстване е 28 юни 2013 г. Таксата за New Europe Master in Banking and Entrepreneurship е 25 000 евро. Кандидатите, спечелили стипендии, обаче получават финансиране от УниКредит на стойност 22 000 евро. New Europe Master in Banking and Entrepreneurship се провежда в италианския град Конеляно, изцяло на английски език, участниците, които са от Централна и Източна Европа живеят и учат в изцяло реновирана сграда, която през средновекивието е била манастир.


"Едно от най-ценните неща в магистратурата е преподаването на широк набор от модули - от Корпоративни финанси и Финансови пазари до Маркетинг и Човешки ресурси", споделя Йоана Ропова, участничка в програмата през 2011. "Другите неща, които ме привлякоха бяха възможността да живея в Италия и да уча италиански език, както и стажа, който преминах в Милано", допълва тя.


Повече информация за програмата може да бъде открита на www.masterbe.com или като се свържете с координаторите на адрес: [email protected].

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK