Carrier представи първата в света екосерия хладилни витрини

Съдържание от Carrier България. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Световният лидер в производството на хладилна техника Carrier представи за първи път в България CO2OLtec. Хладилните витрини от екосерията работят с естествен хладилен агент CO2, не замърсяват околната среда и изплащат инвестицията си за по-малко от 3 г.


"Carrier е първaта компания, която започва да използва естествени хладилни агенти в своите търговски хладилни решения. Иновативността и експертните решения в търговското хладилно оборудване на компанията са съчетани с ангажимента ни към устойчивите решения", сподели Кристоф Бауърс, директор "Интегрирани системи", Carrier хладилна техника Германия.


Интегрираните решения на компанията CO2OLtec отговарят на всички изисквания за отопление и охлаждане, като премахват и необходимостта от традиционните системи, които се използват за това.


"Хладилните системи на Carrier са проектирани по най-високите технически стандарти и са тествани в нашия водещ технически център с цел да се гарантира качеството на хранителните продукти на нашите клиенти. По този начин ние отговаряме на нуждите на всички видове магазини – от големите супермаркети до малките квартални магазини", каза Георги Сечков, управител за България и Румъния, Carrier хладилна техника.


Carrier предлага широка гама от интегрирани решения, аксесоари, услуги за дистанционно наблюдение и поддръжка, които допринасят за намаляване на оперативните разходи, както и за съхраняване на външния вид на хранителните продукти и тяхната безопасност.


За Carrier България:


Carrier Corporation е дъщерно дружество на UTC Climate, Controls & Security, която е водещ доставчик на отоплителни, климатични и хладилни системи, сградна автоматизация и контрол, и решения за противопожарна безопасност и сигурност. UTC Climate, Controls & Security е част от United Technologies Corp. (NYSE: UTX), която един от лидерите в света на космически и индустриални сградни инсталации. Американският гигант United Technologies Corporation има над 200 000 служители и е с годишен оборот 65 милиарда долара за 2011. Подкрепян от лидерството на UTC, Carrier е източник на идеи, технологии и нововъведения, за да помогне за изграждането на един по-добър свят.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK