Високопланинска Борса 2013 "7-те РИЛСКИ ЕЗЕРА- Паничище- Сапарева баня"Съдържание от InnoMedia. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Уникалният горещ 103 градусов "гейзер" в Сапарева баня, водопада в село Овчарци, 7-те Рилски езера и топ дестинацията "Паничище" ще бъдат част от високопланинската туристическа борса, която ще събере на 5 и 6 юли туроператори от България и Балканите в курортната община.


Най-характерните за Сапарева баня и региона места, традиции и обичаи ще бъдат демонстрирани пред туроператорите. Част от семейните хотели ще изненадат гостите със собствени био продукти. Около гейзера ръководството на община Сапарева баня и кмета инж.Сашо Иванов ще представят новите инфраструктурни проекти в областта на туризма и новите чужди инвестиции, които навлизат на територията на курортната община.


Специално внимание ще бъде отделено на високопланинския курорт "Паничище", който разполага с най-голям брой леглова база и е отправна точка към различни маршрути включително и към най-посещаваната за това лято дестинация " 7-тте Рилски езера".


Интерес към сезонни почивки в Паничище и Сапарева баня са проявили туроператори, както с входящ туризъм към България, така и такива, които продават изключително нови и атрактивни места за почивка като Паничище и Сапарева баня.
На "Високопланинска борса 2013" туроператори и представителите на медии ще имат възможността да видят още църквата в село Сапарево, както и информационния център в Паничище.


За допълнителна информация:
www.innomedia.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK