STRAND отваря врати на 11 юли от 10 часа

Съдържание от СТРАНД Бургас. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Бургас, 05 юли 2013 г. "Зет Би Ес" ЕООД съобщава, че STRAND Бургас, първият лайфстайл център на открито в България, ще посрещне първите си посетители на 11 юли 2013 г. и повечето търговски марки ще имат напълно функциониращи магазини.


Вече е издаден Акт 16 на лайфстайл център STRAND, с който се констатира изправността на сградата и готовността да бъде въведена в експлоатация.


Откриването на STRAND ще се отпразнува с поредица от летни събития, организирани от маркетинговия екип на STRAND Бургас, които ще започнат от 11 юли и ще продължат до края на летния сезон.


На 26 юли 2013 ще се проведе тържествено освещаване на STRAND, последвано от едно от най-важните събития на града, Spirit of Burgas.


STRAND разполага с 10 000 м² площ предназначена за развлечения и заведения за хранене, което го прави най-големият комплекс за забавление в региона. В STRAND ще отворят врати магазините на 20 световни модни марки, които за първи път стъпват в Бургас, а някои от тях откриват първия си магазин в България. Сред новодошлите чуждестранни марки са OVS, French Connection, Silvian Heach, Mexx, St. Martins, Smash, Shana, Bossini, GSUS, Warehouse, Blend & Ichi.


За първи път в България


STRAND ще забавлява гостите си с невиждани досега в България артистично оформени градини, галерия с графити, интерактивен дигитален под, 6D кино, площад за събития eSquare, на който ще бъде разположен най-големият екран на открито в страната.


Състезание за първите 100 клиента


На 11 юли 2013г. STRAND ще награди първите 100 клиента на магазините в лайфстайл центъра с подаръци и ваучери за отстъпка.


Ваучери с 20% отстъпка


Участниците в играта-ребус на лайфстайл център STRAND, "Познай кой идва в Бургас" ще мога да се възползват от ваучерите си с отстъпка от 11 юли до 31 юли 2013г.


Игри за малки и пораснали деца


Първите дни от откриването на STRAND ще бъдат посветени на младата аудитория. Сред игрите, които ще забавляват гостите на STRAND, са Pacman състезание на големия екран на открито и футболен турнир.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK