Такси мрежа в полза на потребителите в София, Пловдив и Бургас

Атанас Шарков - съосновател на услугатаСъдържание от Innomedia

За първи път в България стартира интернет базирана мрежа за такси компании, шофьори и мобилни такси приложения. Мрежата се нарича "Taxistars" като целта и е да предложи на потребителя най-доброто такси в района, в който се намира, без намесата на оператор. В реално време системата позволява връзка между клиент и най-близко намиращия се шофьор.
Поръчката, чрез мрежата на "Таксистарс" става само чрез мобилен телефон, който поддържа операционна система Андроид или iOS. Мрежата е отворена за различни компании желаещи да предложат поръчка на такси като услуга на своите клиенти от собствени приложения или под търговската марка на мрежата.


"Потребителят може да бъде сигурен в "Таксистарс", защото такси услугата излиза от анонимност. За първи път избора на такси услугата влиза в ръцете на клиента, като му дава достъп до набор от инструменти. Te му позволяват сам да вземе решение, чрез прозрачна информация. Мрежата дава възможността да видиш снимката и имената на шофьора, номера и вида на автомобила. "Проследяваш целия процес на екрана на телефона си от приемане на поръчката до изпълнението на маршрута", съобщават от компанията. В бъдеще информацията за шофьорите ще бъде обогатена, чрез въвеждане на потребителски и автоматичен рейтинг, директна обратна връзка за пътуването и други възможности за оценка и контрол на качеството! В системата е заложено след време клиента да може да поръча такси, чрез мигновена връзка с любимите си или с най-добрите шофьори, които той и останалите потребители са оценили и се намират в близост до него.


В мрежата на "Таксистарс" до момента са включени няколко мобилни такси приложения и 300 автомобила на таксиметрови компании, които работят на територията на София (Yellow taxi), Пловдив (Вивант и Перфект такси) и Бургас ( Индикар). В близките месеци "Таксистарс" планира да разшири своето покритие като е отворена за всички такси компании и партньори желаещи да предоставят достъп до своите услуги по мобилен път.


Кампанията за представянето на новата интернет мрежа за такси поръчки стартира от 15 юли с водещ слоган "Дигитално твой".

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK