Zebra Technologies представи най-достъпното на пазара решение за отпечатване на PVC карти

 

©

 Съдържание от Zebra Technologies. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

ZXP Серия 1 е принтер, специално създаден за потребители, които искат да отпечатват на място висококачествени PVC карти, но нямат възможност да отделят голям бюджет за тази цел. Принтерът е предназначен за употреба в приложения с не голямо натоварване за едностранен печат на цветни или монохромни карти.


ZXP Серия 1 изисква минимална техническа поддръжка, както и минимално обучение за работа с устройството. Интуитивният потребителски LCD интерфейс улеснява значително работата с принтера. Специално за ZXP1, Zebra създава т.нар Load-N-Go ленти, чиито касети са с уникален природосъобразен дизайн с по-малко пластмаса, който подпомага по-бързото ми разграждане. Освен това, с лентите Load-N-Go, смяната на консумативите е гарантирано бърза и лесна.
Две уникални нововъведения също улесняват работата с принтера. Първото е т.нар Print Touch характеристика: посредством разчитане на разположения от дясната страна на корпуса NFC таг, устройствата, които поддържат тази опция, се свързват директно към уеб базираната помощна страница на ZXP1. Там потребителите могат да намерят видеоклипове и продуктова информация, както и полезна информация за конкретния принтер като сериен номер и Mac адрес. До уеб базираната помощна страница се стига и чрез сканиране на QR код, разположен под капака на принтера.


Компактният дизайн и малки размери правят ZXP1 идеално решение за приложения с ограничено работно пространство.


ZXP Серия 1 e правилният избор за отпечатване на висококачествени, чисти и контрастни пълноцветни изображения върху PVC карти, когато и където са ви нужни. Принтерът поддържа като опции кодиране с магнитна лента, Ethernet свързаност и печат върху карти с различна дебелина. С тези опции ZXP1 може да задоволи бизнес нужди от най-разнообразен клас и характер.
Баркод Системи България, отличена с най-високото ниво от партньорската програма на Zebra Technologies вече предлага Zebra ZXP1 на българския пазар.


Баркод Системи България ООД е една от водещите фирми в България в областта на мобилните бизнес информационни системи и баркод продуктите и технологиите. Тя е българо-великобританска фирма и е част от най-голямата група фирми, работещи в тази сфера в Централна и Източна Европа – IBCS Group.


Баркод Системи България е бизнес партньор на две от водещите в света фирми в областта на мобилните и баркод технологии – Motorola Solutions, USA (след придобиването на Symbol Technologies Inc.) и Zebra Technologies Inc, USA. Предлага широк спектър от баркод скенери, ръчни мобилни компютри с интегрирани баркод скенери, оборудване и изграждане на безжични мрежи, етикетни баркод принтери, принтери за отпечатване на PVC карти и др.


Баркод Системи България разработва специализирани решения за повишаване на ефективността на извършване на дейностите в области като: разносна търговия, дистрибуция, производство, транспорт и логистика, търговски обекти, складове, и др.


Zebra Technologies Inc. е водещ световен доставчик на надеждни и многофункционални еткетни принтери и консумативи, като нейната дистрибуционна и продажбена мрежа включва над 90 държави. С над 6 500 000 продадени принтера, Zebra Technologies Inc. е обявена за една от най-бързо развиващите се компании и е спечелила доверието да бъде партньор на повече от 90% от водещите световни фирми в класациите Fortune 500 и Global 2000.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK