Konica Minolta подкрепя най-екзотичната гонка по време на XIII-­та международна регата "COR CAROLI – BAVARIA YACHTS powered by Lexus"

 

© COR CAROLI

 Съдържание от Konica Minolta. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

Konica Minolta ще бъде партньор на най-популярното ветроходно състезание, организирано по българското Черноморие – регатата "COR CAROLI – BAVARIA YACHTS powered by Lexus". Тя се провежда за 13-та поредна година и отново обещава да бъде една от най-мащабните състезателни прояви за годината. Тазгодишното издание ще се проведе между 14 и 18 август и ще бъде с атрактивния маршрут Варна-Несебър-Балчик-Варна. Konica Minolta ще даде името си на най-екзотичната и единствена по рода си нощна гонка в България. Втора по ред в регата, тя ще носи името "Konica Minolta OFFSHORE RACE" и ще е с направление Несебър-Балчик, 52 морски мили.


Благодарение на любовта към морето и спортния хъс, Konica Minolta и представителството на компанията в град Варна са горди от факта, че допринасят за популяризирането на града като морска столица на България и дават тласък на ветроходния спорт.


"За нас е чест да дадем името си на най-екзотичния етап на традиционно най-добрата ветроходна регата в България. Ветроходството е философия за живот, начин да усетиш природните сили и да се справиш с предизвикателствата, които те ти отправят. Така и ние от Konica Minolta, следваме открит, насочен към клиента подход и е наша цел да виждаме нуждите на бизнеса през неговите очи и да намираме най-доброто решение за предизвикателствата пред него.", сподели Елена Дречева, изпълнителен директор на Коника Минолта България.
Повече за Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООДKONICA MINOLTA E СВЕТОВЕН ЛИДЕР в производството на цветни многофункционални устройства за офиса, с дългогодишен и утвърден опит в глобален мащаб.
В компанията работят над 35 600 служители, а продуктите и услугите ни се предлагат в 14 000 търговски и сервизни центрове в 64 държави по цял свят.


Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България е част от глобалната мрежа на компанията - клиентите в България, както и компании от европейски или световен мащаб, могат да разчитат на унифициран подход при осъществяването на проекти.


Коника Минолта е пазарен лидер в България. Компанията е силно фокусирана в областта на решенията за печат за малки, средни и големи компании. Компанията е търговско дружество, регистрирано в България и директен вносител на техника, а не представителство, като по този начин поддържа складови наличности, които осигуряват едно от големите предимства на компанията – да прави директни доставки на техника в България.
Компанията разполага със собствена и партньорска структура, с която се осигурява национално покритие, като се следват европейските стандарти за качество на Коника Минолта. Екипът на Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България изготвя цялостни, индивидуални решения за печата и електронните документи в съвременния офис, както хардуерно, така и софтуерно внедряване и изпълнение на завършена печатна инфраструктура.


Коника Минолта е лидер на пазара на цветните А3 многофункционални устройства у наспо данни на швейцарската компания Infosource, изследваща ИТ пазара в България.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK