Библиотека, Wi-Fi и още нещо на зелено в града

 

© Пощенска банка

 Съдържание от Пощенска банка. Статията не е част от редакционното съдържание на "Дневник"

ПАРКирай се на зелено" е най-новата инициатива на Пощенска банка, която осигурява приятни възможности за отдих, забавление и дори работа на посетителите на Южния парк. Зелената зона се намира на поляна до входа откъм ул. "Нишава" и ще гостува на парка до 22 септември. Освен удобни меки мебели за почивка, в нея ще откриете не голяма, но изключително добре селектирана библиотека за деца и възрастни. Любителите на спорта могат да се възползват от предоставените за свободно ползване футболни и волейболни топки и комплекти за федербал. В района е осигурен и безплатен Wi-Fi, така че най-запалените ще имат гарантиран достъп до всичко случващо се в социалните мрежи, а защо не и да пренесат офиса си поне за кратко "на зелено".


Инициативата стартира със специалната читалня за детски приказки на открито, която събра над 50 деца. Актьорите от "Малчуган Великан" превърнаха четенето на приказки в забавна комбинация от игри, песни, танци и гатанки. Детската читалня ще продължи още три понеделника - на 26 август, 9 и 16 септември между 18.30 ч. и 19.30 ч.


За по-големите почитатели на прохладните следобеди в парка Пощенска банка организира състезания по табла и настолната игра "Катан". Първите майстори на табла вече премериха сили и заслужено получиха специални зелени награди - ежедневна чанта от рециклирани рекламни материали на банката и удобни ръчни хладилни чанти за пикник. Турнири по табла ще има и в още два четвъртъка – 22 август и 5 септември от 18.30 ч. до 20.30 ч., а организираните състезания за феновете на "Катан" са на 29 август (четвъртък) и 19 септември (четвъртък) между 18.30 ч. и 20.30 ч.


Като част от проекта, Пощенска банка организира и "Зелена игра" във Facebook с много свежи награди. 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK