Д-р Лари Коен със специална безплатна лекция в ИКЕА

 

© ИКЕА

 Съдържание от ИКЕА

София, 17 октомври 2013 г. Д-р Лари Коен ще изнесе специална безплатна лекция на тема "Връзка, увереност и дисциплина" в ИКЕА предпремиерно – ден преди втория семинар "Родителството като игра". Световноизвестният лекар, психотерапевт, игрови терапевт и автор на книги за родители ще бъде в страната по покана на Първите 7 – онлайн медиа за родители и деца.


По време на специалната си лекция в ИКЕА д-р Коен ще разкаже на родителите за подходите към децата, предложени от него и доказали се в практиката. Стремежът е да се получи близка връзка между детето и родителя, базирана на разбирателство. За целта специалистът съветва младите майки и татковци да използват умела комбинация между емпатия и игра, за да може децата да добият увереност в себе си – и показва с много примери как може да стане това в практиката.


Ексклузивната предпремиерна лекция в ИКЕА ще се състои на 25 октомври от 18:00 часа в ресторанта на магазина. Местата са ограничени, а записването може да стане в сайта на компанията или от събитието във фейсбук страницата.ИКЕА стъпи на българския пазар през 2011 г. с откриване на магазин в София. ИКЕА навлиза на българския пазар чрез договор за франчайз с компанията House Market S.A, която управлява пет магазина на ИКЕА в Гърция и един в Кипър.


ИКЕА е най-голямата верига магазини за обзавеждане на дома. Компанията е основана в южната част на Швеция през 1943 г. от Ингвар Кампрад. Днес ИКЕА има 343 магазина в 42 страни.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK